FOTO: Završena druga večer na malonogometnom turniru u Vitini

Nakon druge večeri na “3. Malonogometnom turniru Sv. Paškal, Vitina 2013.” saznali smo još 3 ekipe koje su se pridružile ekipama iz Ploča, Vitine i Čapljine u slijedećem kolu natjecanja. Uvod u drugu večer turnira bila je borba sa vremenom, jer je kiša prijetila organizatorima da odgode večerašnje utakimice. No ipak pred sami početak prve utakmice, vrijeme se smilovalo, tako da je prva utakmica između ekipa Caffe bar “Astorija” (Čapljina) i AL – Jozić (Široki Brijeg) bila spremna za početak. U utakmicu bolje ulaze igrači Astorije te se pogotkom Leona Kozarića dovode u rezultatsku prednost. Iz ekipe Al – Jozić se isticao Marko Čuljak, koji svojim pogotkom kroz noge vratara Astorije Denisa Mulalića, poravnava rezultat. Do poluvremena Astorija uspijeva doći do prednosti, dok u drugom poluvremenu gledamo još 4 pogotka iza leđa nemoćnog golmana Al – Jozića Benjamina Šuška za konačnih 6:1.

Druga utakmica večeri trebala je biti prava poslastica za gledatelje što je u svim segmentima i ponudila. Pred sami početak utakmice skupilo se mnogobrojno gledateljstvo da pogledaju futsal majstore iz Hajdukova grada Splita, pojačanih sa par pojedinaca iz Ljubuškog, protiv izuzetno motiviranih Ljubušaka na čelu sa iskusnim liscem, trenerom Krešom Biškom, koji je do detalja proučio protivničku momčad. Taktika je upalila. Brothers kreće silovito te se pogodcima Jerke Čuljka i Tomislava Bošnjaka odvode na poluvrijeme s velikom zalihom. U drugom poluvremenu ekipa iz Splita pokušava pronaći put do mreže u tom trenutku veoma raspoloženog Antonia Brkića. Ipak nakon jedne pogreške, vlastitu mrežu pogađa Jerko Čuljak i daje šansu za povratak ekipi U.N. Hajduka S.D.R. da se potpuno vrate u utakmicu. Nakon jednog prekršaja, Nikola Granić uspijeva iskosa iz slobodnog udarca, sa jedno 7 metara matirati golmana Mišu Pavlovića, dovodeći Music shop “Brothers” na prag pobjede. Do kraja je ostalo još 8 minuta susreta i tada slijedi show na “Bililu”. Kiša počinje padati, u dogovoru s ekipama, susret se prekida te se u tom trenutku pokušava zaštiti što se zaštiti da. Nakon par minuta kiša se smiriva, na teren se vraćaju ekipe, ali kakve! Ekipa U.N. Hajduka S.D.R. se vraća kao preporođena. Trener ekipe iz Splita Željko Kovačević – Kova je u vrlo kratkom vremenu uspio “dopingirati” ekipu, koja jednostavno u nastavku dolazi do poravnjanja rezultata, zahvaljujući ponajprije, u tom trenutku u ulozi golmana – igrača, Mirke Hrkaća, te se moralo pristupiti izvođenju kaznenih udaraca.

Prvi udarac Tomislava Bošnjaka odlazi pored vratnice, a samom promašaju je kumovao i sklizak teren, dok drugi udarac Jerke Čuljka brani Mišo Pavlović. Sigurno su za ekipu iz Splita pogodili Mirko Hrkać i Stipe Omrčen odvodeći svoju ekipu u slijedeće kolo natjecanja.

Treća utakmica je bila između ekipa Mladež HDZ BiH Ljubuški protiv ekipe Caffe bar “Hennessy” (Čapljina). Ekipa iz Čapljine, osvajači brojnih naslova na malonogometnim turnirima, bili su prejaka prepreka za ekipu Mladeži. Valja iz ekipe Hennessy – a izdvojiti Anđela Čolaka koji je postigao četiri pogotka i trenutno vodeće mjesto na listi strijelaca, dok je za ekipu Mladeži počasni pogodak postigao Ilija Boras.

01v 03v v04
v05 v06

Utakmice su sudili Romeo Primorac (Radišići) i Željko Roso (Odut).

Rezultati utakmica 1. kola, ponedjeljak 6.5.:

20:00 h – Caffe bar “Astorija” (Čapljina) – AL-Jozić (Široki Brijeg) 6 : 1 (2 : 1)

(L. Kozarić, M. Kozarić 2, I. Pinjuh 2, N. Nižić / M. Čuljak)

21:00 h – MNK U.N. Hajduka S.D.R. (ST) – Music shop “Brothers” (LJU) 3 : 3 (0 : 2)

(2:0 – kazneni udarci)

(ag. J. Čuljak, S. Omrčen, M. Hrkać / J. Čuljak, T. Bošnjak, N. Granić)

22:00 h – Mladež HDZ BiH Ljubuški – Caffe bar “Hennessy” (Čapljina) 1 : 9 (0 : 4)

(I. Boras / A. Čolak 4, D. Obad 2, I. Šutalo 2, J. Bošnjak)

Raspored utakmica 1. kola, utorak 7.5.:

20:00 h – Prijatelji – HMNK Stolac

21:00 h – Club Romana (Čitluk) – Vaske benz LjutI Dolac

22:00 h – Ultrasi Mostar – Žabari (Ljubuški)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.