Završena 5. večer Malonogometnog turnira u Vitini

Peta večer na “3. Malonogometnom turniru Sv. Paškal, Vitina 2013.” ponudila nam je dvije posljednje utakmice 1. kola i jednu utakmicu 1. kola repasaža.

Ekipa Samo lagano slovila je za favorita u prvoj utakmici večeri protiv domaće momčadi “Sigma” club Vitina. Lagano su došli i do prednosti pogotkom Alberta Jurića. Izjednačenje Vitini donosi Andrej Kraljević. Pogotkom Ante Galića, člana MNK Porto Tolero iz Ploča, Ekipa Samo lagano odlazi na poluvrijeme s prednošću. Nakon jednog udarca iz kuta, u šestercu se najbolje snalazi Drago Čolak te poravnava rezultat. I jedna i druga ekipa su do kraja težile pogotku, ali ipak se utakmica dovela do kaznenih udaraca. Tri izvođača iz ekipe Samo lagano su pogodila, dok se promašajem Kreše Mišetića ekipa iz Vitine odvela u repasaž na noge ekipi Žabara.

“Bililo” je uzavrelo za drugu utakmicu večeri kad je na scenu stupila ekipa iz MZ Otok. Gosti iz Prologa predvođeni dvojicom Posušaka, Nikolom i Vladimirom Čuturom, do poluvremena su ugasili i posljednju nadu koja je tinjala kod ekipe MZ Otok da se mogu nositi sa kvalitetnim Proložanima. Rezulat od 5:0 za jedno poluvrijeme dovoljno govori. U nastavku se MZ Otok budi te se pogodcima Ante Barabana – Đure i Tomislava Rose dovode u komotniju situaciju, te su drugo poluvrijeme uspjeli dobiti rezultatom 2:1. Ali ipak od časnog poraza nisu mogli više, te će u repasažu morati tražiti svoju šansu protiv ekipe Caffe bar “Duvan” iz Grljevića.

Posljednja utakmica večeri bila je ujedno i prva utakmica 1. kola repasaža gdje su snage odmjerili MZ Vašarovići i Mladež HDZ BiH Ljubuški. Ulog je bio velik. Pobjeda je osiguravala minimalno još jednu utakmicu, dok je poraz značio oproštaj sa ovogodišnjeg malonogometnog turnira. Sami ulazak u utakmicu nije dobro počeo za Mladež, jer je Kristijan Puljić pogodio za vodstvo Vašarovića. Nakon što je Anton Matijašević pogodio za dva pogotka razlike, činilo se da ekipi Mladeži nema povratka. Ipak pogodcima Luje Barbarića, kada je po lijevoj strani probio obranu Vašarovića i matirao Ivana Matijaševića, te Branka Zadre, uspjeli su odvesti utakmicu na poluvrijeme u egal.

Nastavak je donio još više uzbuđenja. Fantastičnim udarcem Kristijana Puljića (njegova 2 pogotka), doveo je Vašaroviće u rezultatsku prednost. Prekršajem golmana Ivana Matijaševića u svom kaznenom prostoru, Mladež je došla u priliku da se potpuno vrati u utakmicu. Takvu priliku ne propušta Branko Zadro, te svojim drugim pogotkom dovodi utakmicu u neizvjesnost. Do kraja je bila ostala još jedna minuta susreta. Kad se činilo da će se utakmica rasplesti na kaznenim udarcima, svojim pogotkom Fabijan Kraljević je doveo Vašaroviće do pobjede i ulazak u 2. kolo repasaža. Ekipa Mladeži HDZ – a BiH Ljubuški se porazom oprostila od ovogodišnjeg malonogometnog turnira.

Utakmice su sudili Romeo Primorac (Radišići) i Željko Roso (Odut).

Rezultati utakmica 1. kola i 1. kola repasaža, četvrtak 10.5.:
20:00 h – Samo lagano – “Sigma” klub Vitina   2 : 2  (2 : 1)  (3 : 2 – kaz. udarci) (utakmica 1. kola)
(A. Galić, A. Jurić / A. Kraljević, D. Čolak)
21:00 h – MZ Otok – MZ Prolog  2 : 6  (0 : 5)  (utakmica 1. kola)
(A. Baraban, T. Roso / V. Čutura 2, M. Herceg 2, G. Dodig, N. Čutura)
22:00 h – MZ Vašarovići – Mladež HDZ BiH Ljubuški  4 : 3 (2 : 2) (utakmica 1. kola repasaža)
(K. Puljić 2, A. Matijašević, F. Kraljević / B. Zadro 2, L. Barbarić)

Raspored utakmica 1. kola repasaža, petak 10.5.:
20:00 h – Music shop “Brothers” (Ljubuški) – Prijatelji
20:50 h – Caffe bar “Duvan” (Grljevići) – MZ Otok
21:40 h – Caffe pizzeria Primavera Mostar – AL-Jozić (Široki Brijeg)
22:30 h – Žabari (Ljubuški) – “Sigma” klub Vitina

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.