MOSTAR: Predstavljena kolekcija haljina branda ANDREA ADORE

Sinoć je u intimnoj atmosferi dvorane hotela Bristol u Mostaru predstavljena kolekcija branda Andrea Adore, iza kojeg stoji mlada kreativka, Andrea Vrljić.

Sudeći po reakcijama publike koja je kolekciju sinoć imala priliku premijerno vidjeti, Andrea je na putu ostvarenja svog sna da izgradi i učvrsti svoje ime na modnoj sceni. Kada smo ju pitali otkud ideja za ovaj korak, jednostavno je odgovorila da od malena crta kreacije, rezucka tkanine i pokušava stvoriti nešto novo, nešto efektno, nešto hrabro za sve dominantne žene koje žele izgledati drukčije, a od prošle godine intenzivno radi na realizaciji prve kolekcije koja je sinoć trijumfirala s predstavljenih čak 19 modela.

Uz šampanjac, bombastičnu pistu i glazbenu podlogu kultnog Matrixa djevojke su predstavile haljine od materijala koje je Andrea nabavljala u zemljama koje ju inspiriraju, počevši od regionalnih do daleke Amerike i Australije. Haljine su šivene da bi laskale ženskoj figuri i dodatno naglasile njenu samosvjesnost i hrabrost u modnom odabiru, bilo da se radi o poslovnom ili koktel izdanju.

Na sinoćnoj reviji se za make-up pobrinula Tatjana Ivanković iz kozmetičkog salona Allure, a za frizure su bile zadužene dame iz frizerskog salona Light.

Reviji je prethodio i katalog kroz koji su također predstavljene haljine koje donosimo u našoj galeriji, a kolekciju možete i virtualno pregledati na službenoj Facebook stranici branda ANDREA ADORE (link nafacebook.com/andreahaljine).

Sve haljine koje su predstavljene sinoć, a dio kojih možete vidjeti na fotografijama će biti dostupne u Andreinom showroomu koji se nalazi unutar butika MONDO na prvom katu SPC-a Rondo, pa vas pozivamo da ju posjetite i napokon se odvažite za nešto hrabriji, dominantniji i samosvjesniji modni izričaj!

Fotogaleriju donosi vam Jabuka.tv:

modna_revija_1

modna_revija_2

modna_revija_4

modna_revija_3

modna_revija_5

modna_revija_6

modna_revija_7

modna_revija_8

modna_revija_9

modna_revija_10

modna_revija_11

(www.jabuka.tv)

17 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.