Završen prvi dio Makeovera na mostarskom Sajmu

Završen je prvi dio Makeovera koji se održava u sklopu zabavnog programa na mostarskom Sajmu već četiri godine.

Makeover team u sastavu Nives Ćorić (dizajn i kreacija), Ana Iva Marušić (MUA), Frizerski salon Studion IN i Beauty salon Džana, danas su finalizirali i prezentirali izgled i promjenu imagea dobitnice Mije Puljić.

Mijin izgled i savršeni kombinezon by Nicca upotpunile su još i predivna unikatna torba Ma Chrie by Marijana Dukić i nakit s potpisom TKM Design iz Opuzena.

I ove godine voditeljica programa je bila Matea Ana Pavlović.

Treba naglasiti dobru suradnju mostarskog Sajma i ArtDeco cosmetics, koji su i ove godine bili službeni partneri, a čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji je sretne dobitnice darivao poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!

Makeover team mostarskog Sajma

Mija je jos dobila poklon paket Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke MCI iz Širokoga Brijega.

Nives Ćorić Nicca na Sajmu je danas prezentirala haljine iz svoje nove kolekcije kao i Modni Studio NIT iz Sarajeva koji je svoje kreacije upotpunio s nakitom by Mersiha Šukman iz Jablanice.

Za zanimljive frizure i vrhunsku kreativnost i zabavu pobrinuli su se učenici i mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara te učenici Srednje strukovne škole iz Širokoga Brijega.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez sponzora zabavnoga programa – Hercegovačke pivovare i Mostarskog piva te HT Eroneta.

U drugom paviljonu također je bilo veselo i zanimljivo uz promociju knjige Ivane Ćurić iz Tomislagrada, a na slatkom kutku svi su se oduševljeno vraćali po “još” slastica Ivane Antošović i Marije Gabrić.

Slatki kutak oduševio je sve posjetitelje Sajma

Sutra navratite i kušajte slastice Darije Bojović i učenika srednje škole dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka.

Sutra je na programu od 12h Dodjela nagrada najuspješnijih sudionika Sajma 2019. na kojoj će nastupiti Romeo Nikolić te duo Nikolina Pandža i Jelena Marković-Miličević.

Od 13h će na bini biti drugi dio Makoevera gdje će biti predstavljena Anđelu Rozić i njezin makeover team Blago Pavlak, Frizerski studio Seka i Susanu Dodik (MUA), a Plesna revija starta od 15h.

Svake večeri  od 19.30 u Taboo Bar i Restoranu osiguran je after party Sajma.

*PR Članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.