Završen 12. malonogometni turnir “Hercegovački Vinjani”

Završen je 12. Malonogometni turnir „Hercegovački Vinjani“, a pobjednik ove godine je ekipa TONI BENZ VIR, kojoj upućujemo naiskrenije čestitke. Oni su nakon boljeg izvođenja šesteraca pobijedili ekipi FITNES CENTRA SPORTS ART PROTEINI.SI, tako je regularni dio utakmice završen bez pogodaka…

Prije toga je odigrana utakmica za 3. mjesto u kojoj je ekipa YOUNG BOYS MRVELJI bila bolje od ekipe MNK TIĆI sa rezultatom 7:4…

Pauzu između utakmica ponovno smo upotpunili tradicionalnom VINJANSKOM ALKOM. Ovogodišnji pobjednici Vinjanske alke su Marko Kukić i Kristijan Marić, dok su drugo mjesto osvojili Ante Lončar i Petar Lončar. Prvo i drugo mjesto nagradio je SUPER GRILL.

Na poluvremenu finalne utakmice nastupile su članice Cheerleading kluba Posušje, koju su prekrasnim izvedbama oduševile okupljenu publiku.

Nagradu za osvojeno prvo mjesto uručio je predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, gospodin Ivan Lončar, za drugo mjesto nagradu je uručio predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje i direktor Mesne industrije Rakitno, gospodin Ivan Pavković, dok je nagradu za treće mjesto ručio predsjednik Šprotrkog saveza općine Posušje i ravnatelj Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, gospodin Zvonimir Širić.

Nagradu za najboljeg igrača uručio je predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, gospodin Vlado Kraljević, a najboljim igraćem proglašen je Franjo Delić iz pobjedničke ekipe Toni benz Vir.

Nagradu za najboljeg golmana uručio je sudac turnira, gospodin Ante Lončar, a najbolji golman turnira je Dejan Rašić iz ekipe Fitnes centar Sports Art Proteini.Si. Nagradu za najboljeg strijelca turnira uručio je sudac turnira, gospodin Hrvoje Erceg, a najbolji strijelac turnira je Danijel Mikulić iz ekipe Young Boys Mrvelji.

Nagradu za fari play ekipu i najboljeg voditelja ekipe uručio je u ime organizatora, jedan od organizatora, Tomislav Lončar, a najboljim voditeljem ekipe proglašen je Dado Ivanković, voditelj ekipe Rakitno, dok je nagradu fair play ekipe osvojila ekipa Malonogometni klub TIĆI iz Širokog Brijega.

Ovogodišnje izdanje turnira okupilo je 32 ekipe iz svih krajeva Hercegovine, te veliki broj posjetitelja. I broj ekipe i broj posjetitelja raste iz godine u godinu.
Na kraju večeri bilo je izvlačenje tombole.

Organizatori upućuju zahvale svima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju turnira, priopćeno je iz organizacije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.