Zavirite u novootvoreni Verso Hotel Bar & Resto u Mostaru

U samom centru grada Mostara, na samo par minuta hoda od Starog mosta, smjestio se novootvoreni Verso Hotel Bar & Resto – mjesto koje će zasigurno obožavati svi ljubitelji komfora i uživanja.

Posebno oduševljava Bar & Resto kutak smješten odmah u prizemlju hotela koji će zadovoljiti sva hedonistička čula ne samo gostiju hotela nego i svih onih koji vole uživati u udobnosti elegantnog interijera, sofisticiranoj usluzi i pomno biranoj ponudi koja jednostavno poziva na potpuni odmor i uživanje.

Ljubitelji doručka ovu će destinaciju zasigurno obožavati

Verso Bar & Resto svojim gostima nudi pravo gastronomsko putovanje u bilo kojem dijelu dana

Istinski ljubitelji doručka ovu će destinaciju zasigurno obožavati zbog velike ponude slatkih i slanih peciva kao i niz à la carte idealnih obroka za savršen početak dana.

Ugodan ambijent i bogata gastro ponuda koja putuje kroz specijalitete tradicionalne i internacionalne kuhinje, čini zasigurno odličan odabir za sve poslovne ili relaksirajuće susrete, dok provjereno dobar spoj sireva, mesnih narezaka i brusketa s bogatom vinskom ponudom definitivno predstavlja dobitnu kombinaciju za savršenu večer s vama dragim ljudima.

Verso Bar & Resto svojim gostima nudi pravo gastronomsko putovanje u bilo kojem dijelu dana

Hotel kategorije 4 zvjezdice raspolaže prostranim i komfornim sobama posebno dizajniranim da zadovolje i iskusnog putnika te da mu osiguraju najveći komfor. Bogat buffet doručak, estetski i funkcionalno namještene sobe uz mogućnost uživanja u baru i restoranu s unutrašnjom i vanjskom terasom kao i korištenja vanjskog i unutrašnjeg parkinga, dokaz su kako je Verso hotel krojen po mjeri savršenog odmora i boravka u gradu Mostaru.

S obzirom na to kako su suveniri jednostavno konstanta svakog putovanja, u sklopu Verso hotela svi posjetitelji imaju priliku uživati i u raznovrsnom asortimanu Souvenir & Gift Shop-a koji će se pobrinuti za opipljive uspomene s putovanja kao i za savršene ideje za poklon.

U sklopu Verso hotela svi posjetitelji imaju priliku uživati i u raznovrsnom asortimanu Souvenir & Gift Shop-a

Da je riječ o hotelu više kategorije govori i činjenica kako je jedini hotel u gradu Mostaru koji svojim gostima pruža mogućnost punjenja svog električnog ljubimca.

Možemo reći kako Verso hotel Bar & Resto svakako pomiče granice i postavlja nove standarde pružanja usluge kako posjetiteljima tako i građanima grada Mostara.

Uz vanjski parking i podzemnu garažu, ovaj Hotel nudi i mogućnost javnog toaleta s prilagođenim potrebama svih putnika koji traže osvježenje na svom putovanju kroz Mostar.

Verso hotel Bar & Resto svakako pomiče granice i postavlja nove standarde pružanja usluge kako posjetiteljima tako i građanima grada Mostara

Saznajte više informacija na službenim stranicama

Zapratite ''Verso Hotel Bar & Resto'' na Facebooku!

*PR članak