Zavirite u novi luksuzni dom Luke Modrića u Madridu

Luka Modrić kupio je novu skupocjenu vilu u Madridu. Madridski As zavirio je u 12 milijuna vrijednu nekretninu koja, između ostaloga, u svom sastavu ima devet spavaćih soba, masažni saolon, dvoranu za vježbanje i bazen.

Luka Modrić je jedan od najvažnijih igrača u povijesti Real Madrida, ali malo je toga poznato o njegovom privatnom životu jer osvajač Zlatne lopte voli držati fokus na nogometu, započinje As tekst o Modriću, navodeći kako je u braku s Vanjom Bosnić (37) i kako zajednički imaju troje djece, prenosi Index.hr.

Velika podzemna garaža

As piše kako je nova kuća koju je kupio Modrić puno modernija i skuplja od stare, te da ga je stajala oko 12 milijuna eura, a posao je realiziran putem agencije Promora koja se bavi prodajom, kupnjom i iznajmljivanjem nekretnina u najluksuznijim predjelima Madrida.

Impresivan interijerer

Novo imanje kapetana Vatrenih se proteže na 10.000 četvornih metara, od čega 2.700 otpada na samu kuću koja u svom sastavu ima i kino dvoranu sa 18 sjedala, te vinski podrum i garažu u koju stane deset automobila.

Kuća ima i unutarnji bazen

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.