Zatvaranje Dana Studentskog zbora

Bližimo se kraju Dana Studentskog zbora, koji su pod generalnim pokroviteljstvom „!hej“, a šlag na kraju je  Zatvaranje Dana Studentskog zbora, u srijedu 6. lipnja s početkom u 15 sati na Vojničkom igralištu, kad počinje veliki sportsko-zabavni spektakl.

Dani Studentskog zbora su skup sportsko-zabavno-kulturnih sadržaja, koje organiziraju članovi Studentskog zbora sa suradnicima, za sve studente Sveučilišta u Mostaru. Od 15. travnja 2012. kada su započeli, Dani Studentskog zbora pružili su za svakoga ponešto. Počeli su s predstavom Ive Krešića, nastavili se s Kvizom znanja, turnirima u stolnom tenisu, tavli, šahu, zatim je održan fotografski natječaj, škola crtanja, tečaj informatike, tečaj za pisanje CV-a i motivacijskog pisma. Koje sve organizacije postoje na Sveučilištu mogli ste doznati na prezentaciji organizacija i pridružiti se istim.

Uslijedio je veliki koncert Van Gogha, Sveučilišni teniski turnir „ Babolat open“ te malonogometni turnir.

Veliko finale Dana Studentskog zbora se sprema u srijedu 6. lipnja 2012., a početi će s turnirom u košarci u 15 sati. Prijava za turnir u košarci koja treba sadržavati ime tima, imena igrača tima s brojevima indexa, te kontakt broj kapetana tima,a može se dostaviti u ured Studentskog zbora ili na mail [email protected]. Informacije možete dobiti i na broj mobitela 063 685 810. Prijave se mogu predati do 14 sati u srijedu 6. lipnja 2012. Održat će se i natjecanje u tricama. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade. U nastavku nas očekuje finale muškog malonogometnog turnira te ženski malonogometni turnir. Između turnira ćete moći uživati u breakdancu. A  u 20 sati počinje tradicionalni koncert „Idemo do kraja“. Cijeli dan ćete moći uživati u Red Bullovu korneru.

Sve ovo za samo jedan dan, sve na jednom mjestu. Srijeda, 6. lipnja u 15 sati, Vojničkog igralište, sport, zabava, dobar provod. Dođite da uživamo zajedno.

STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U MOSTARU

(www.jabuka.tv)                                                                                                          

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.