Zatvara se tunel na dionici autoceste Zvirovići – Bijača

Na autocesti A-1 dionici Zvirovići – Bijača zbog redovnog servisiranja tunela Bijela Vlaka, promet će biti obustavljen u obje tunelske cijevi.

Promet će biti obustavljen od ponedjeljka, 24. svibnja, od 20:00 sati do utorka, 25. svibnja do 6:00 sati.

Zbog radova u tunelu Čaklovići (Tuzla – Kalesija) promet se od 22:00 do 6:00 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na cestu preko Dubrava.

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic – Jablanica), zbog čega se prometuje naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00 – 4:30 sati) promet se na ovoj dionici obustavlja.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na cestovnim pravcima: Doboj – Rudanka, Ustikolina – Goražde (mostovi Ustikolina i Mravinjac), Stolac – Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje – Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići – Ribnica (na izlazu iz Banovića).

Na graničnim prijelazima Velika Kladuša i Bosanska Gradiška pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.