Zasvijetlila mostarska Trimuša

Veleposlanik Velike Britanije u BiH Julian Reilly posjetio je u srijedu park-šumu Trimuša u Mostaru, jednu od javnih prostora na otvorenom kojeg obnavlja ‘Projekt Mostar – Prostori koji pokreću’, financiran od strane Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva podržava unaprjeđenje i promociju javnih prostora u Mostaru u okviru ‘Projekta Mostar – Prostori koji pokreću’ od 2020. godine.

Projekt vrijedan više od 2,3 milijuna funti radi na poboljšanju kvalitete i sadržaja javnih prostora u Mostaru kroz aktivno sudjelovanje građanki i građana, te pruža podršku njihovim inicijativama koje doprinose boljem građanskom, kulturnom i ekonomskom životu u gradu Mostaru, objavio je Grad Mostar.

U sklopu Projekta, 1,8 milijuna KM namijenjeno je da se javni prostori u Mostaru učine korisnim, pristupačnim i sigurnim za sve građane, kao i za podršku građanskim inicijativama s istim ciljem, pri čemu se gotovo 160.000 KM ulaže u javnu rasvjetu (70 rasvjetnih tijela) u park-šumi Trimuša.

U Gradskoj vijećnici u ponedjeljak je potpisana dokumentacija o primopredaji radova na rekonstrukciji javne rasvjete, a svjetla su upaljena u srijedu.

Grad Mostar pruža podršku realizaciji Projekta kroz organizaciju javnih rasprava, pribavljanje dokumentacije i dozvola, te tehničku i stručnu kontrolu izvedenih radova u okviru Projekta, objavljeno je na službenoj stranici Grada Mostara.

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Mostar)

3 komentara

  • Kakvu hranu jedu pacijenti u SKB, otkud priznanje za SUM i njegovog rektora,da li će Sebija biti predavač na SUM-u, kakva su vaša saznanja o gore navedenom gospodine

  • Nece to dugo svjetliti cim je Englez doniro’o. Taj je britanski soj onaj koji bi dvije ribe zavadio..kamoli da donirana lampa svijetli…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.