Zašto Hercegovci pristaju na duge liste čekanja u zdravstvu?

Znate li zašto ovjerena zdravstvena knjižica u Mostaru, vrijedi manje od ovjerene knjižice u Tuzli, Travniku, Bihaću, Sarajevu?

Jeste li ikada uopće i pomislili da postoji zakonska osnova da se s knjižicom može liječiti i kod privatnika?

Zadovoljan osiguranik je najvažniji strateški cilj Zavoda, te se može reci kako su svi projekti, aktivnosti Zavoda, a i svi drugi strateški cijevi usmjereni ka ostvarenju ovog cilja, napisano je u Strateškom planu ZZO HNŽ-a za 2021.-2024.

Ovo je najveća laž, jer da je istina, ne bismo primjere pozitivne prakse tražili u drugim županijama, navode iz Udruge Futura.

Nekada su Hercegovci slovili za prkosne, žestoke i uporne ljude koji se bore i ne daju na sebe. Ljudi dragi gdje smo se izgubili i zašto šutke prelazimo preko svega što nam se događa?

I dok razmišljate jeste li ”zadovoljan osiguranik”, u prilogu koji slijedi pogledajte kako se liste čekanja rješavaju u HNŽ-u, a kako u drugim županijama, priopćeno je iz Udruge Futura.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Tko nema novac ili vezu, čeka po godinu dana na MR, kao ja napr. A na EEG moram čekati 8 mjeseci. I što reći? Svi šutimo jer ako se pobunimo, zapamtit če nas pa ajde majci opet dođi k njima! Zdravstvo nam je užas i najgore na svijetu kao i jad i bijeda ove države, a najviše smo krivi mi, narod, koji šuti-mo! Pa na zdravlje nam!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.