Zasjedao Stožer

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića, 21. listopada 2021. godine održana je 14. redovita sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

Sjednici su nazočili: zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić, načelnik Stožera Drago Martinović te članovi Stožera: Toni Kraljević, Miroslav Ramljak, Tomislav Pejić, Jadranka Karačić, Zoran Zadro i Mladen Bošnjak.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 13. sjednice Stožera civilne zaštite usvojen je Zaključak o davanju mišljenja na Plan o izmjenama i dopunama Plana korištenja sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2021. godini.

Nakon razmatranja Procjene ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća i obrazloženja istog od strane Mladena Bošnjaka, člana Stožera i pomoćnika ravnatelja Uprave civilne zaštite ŽZH, usvojen je Zakljuačk o davanja mišljenja na Procjenu ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća.

U točki tekuća pitanja, ministar zdravstva rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH Andrea Jurić upoznali su članove Stožera o aktualnoj epidemiološkoj situaciji istaknuvši da je zadovoljavajuća, te da su u Županiji Zapadnohercegovačkoj trenutno aktivna 82 slučaja oboljenja od koronavirusa. Na bolničkom liječenju iz ŽZH u SKB Mostar je trenutno devet oboljelih osoba, objavljeno je na službenoj stranici Uprave civilne zaštite ŽZH.

(www.jabuka.tv | Foto: Arhivska fotografija)12 komentara

 • Molim stozer da nam objasni zasto je situacija zadovoljavajuca kad je interes za cijepljenjem nikakav.
  Ko je ovdje glup?
  Pred kucu vam treba doc i ispitivat vas KAKO?
  Hocemo odgovore od strucnjaka iz stozera.
  Samo jos jednom da vas cujem ako slucajno brojke krenu rasti.
  Nicem ne sluzite, dosad ste samo statistiku nabrajali i prijetili narodu da je kriv i zaostao ako se ne cijepi.
  Situacija je zadovoljavajuca, haj sad nek vas razrijese

 • Kako ovaj gore kaze,nicem ne sluzite,provala godine..pa ko ubire novce vec oni .mafija teska..dok obicni puk prezivljava..oni su sretni i zadovoljni..cjene divljaju,sirotinje ce bit pun kofer..oni su sebe namirili..nemare za male,obicne.ljude..bolje i da pocrkaju njima ce bit vise..tugo moja.

 • Vidi Zdene he he he,
  jeli bilo jagnjetune he he he
  Od mjera sve ostalo isto, samo kanta od jupola se više ne koristi za mjeru sad je kanta od kemopola,he he he

 • Sta bolan #ostani doma ?!?
  Koji K vi onda ikud hodate
  Uzhodali se, kao spasavaju
  Mene bi bilo stid izac
  Isprintalo kaze ostani doma aaaaahahah
  Jeste vi normalni, ima li imalo inteligencije tamo, ko Bigfoot bgti kazu predaje da ga ima
  Nek mi neko objasni sta im znaci to #ostani doma, ne znam jesam ja glup ili sta je. Stid me za njih, odrasli ljudi, kao obrazovani, pobacat sve to i rascerat

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.