Zaručila se i Megan Fox

Glumica Megan Fox i reper Machine Gun Kelly su se zaručili, a vijest su objavili na svojim Instagram profilima.

U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovog stabla. Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje bi odnos zahtijevao od nas, ali opijeni ljubavlju, napisala je glumica u opisu videa prosidbe.

Godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogla zamisliti, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji će ga slijediti, rekla sam da… i onda smo pili krv jedno drugome, dodala je.

“Da, u ovom i u svakom životu.” Pod grane pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene, napisao je glazbenik u opisu videa na kojem Megan nosi zaručnički prsten na ruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephenom Websterom da budu dva: smaragd (njezin kamen rođenja) i dijamant (moj kamen rođenja) postavljen na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dvije polovice iste duše formirajući srce koje je naša ljubav, dodao je, prenos Index.hr.

Glazbenik je Megan zaprosio na plaži Ritz-Carlton Dorado u Portoriku. Par se upoznao na setu filma Midnight in the Switchgrass u kojem su oboje glumili.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.