Započeo Sajam zapošljavanja u Mostaru

AIESEC Mostar  u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru u okviru Dana studentskog zbora organizira, Sajam zapošljavanja- Career days, koji je počeo danas i trajat će do petka do 24. 5.2013. “Career days” ima za cilj povezati studente, apsolvente i postdiplomce s uspješnim tvrtkama na području Bosne i Hercegovine.

Tvrtkama je pružena mogućnost direktnog kontakta s potencijalnim kadrom, prezentiranje svog rada, načina regrutacije studentima, kao i obrazovanje  studenata kroz radionice i njihovo upoznavanje sa poslovnim okruženjem.

sajam_zaposlavljanja_1

Osim interaktivnih radionica koje će držati predstavnici eminentnih tvrtki s našeg područja, posljednjeg dana projekta održat će se i Sajam tvrtki te tribina na temu:“ Kamo poslije fakulteta?“, u organizaciji Hrvatskog studentskog politološkog foruma.

Radionice su oblik interaktivne nastave predstavnika tvrtki. Putem radionica studenti dobivaju jedinstvenu priliku za stjecanje dodatnog znanja kroz simulacije i praktičan rad, te priliku da stečeno znanje primijene u praksi i time poboljšaju svoje vještine i sposobnosti. Studenti će se dodatno informirati o temama kao što su poslovno okruženje, ponašanje na intervjuu, kako ostaviti dobar prvi utisak, kako napisati životopis itd.

sajam_zaposlavljanja_2
Prvoga je dana, na otvaranja prisutne, uz Marka Džidića ispred AIESEC-a,te Vedrana Arapovića ispred Zbora, pozdravio i rektor Sveučilišta, prof.dr.sc Vlado Majstorović. Prvo predavanje je zatim studentima održao profesor Zoran Tomić, na temu: „Utjecaj komunikacije na izgradnju karijere“.

sajam_zaposlavljanja_3

Više informacija možete pronaći na linku: http://careerdays.aiesec.ba/profile.html te na broju: 063 433 497-Mario Lasta, koordinator projekta.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.