Žana Alpeza izdaje novu knjigu koju će promovirati diljem BiH

Autorica Žana Alpeza priprema novu knjigu pod nazivom “Preživjeti 21. stoljeće”.

Svjetlo dana knjiga će ugledati početkom jeseni, a bit će promovirana u mnogim gradovima BiH i šire.

Knjiga koja govori o čovjeku i njegovom načinu gledanja u 21. stoljeću.

Iza nas je 20. stoljeće, toliko događanja, ratova, bespuća, prirodnih katastrofa, raznih vrsta nemira , nesreća i slično. Što smo mi kao napredno čovječanstvo naučili iz toga? Da li još treba proći i doći ratova da bi zadovoljili svoje unutarnje demone. Može li nas spasiti napredak čovječanstva , da bi bili bolji? Kolika je cijena koju čovjek kroz napredak plaća, da li išta nauči ? Kaže se da svaka nova generacija donese novitete, koliko smo mi kao ljudi od krvi i mesa sposobni se nositi s velikim promjenama u kratkom periodu ?

“Preživjeti 21. stoljeće”

Je li se čovjek ulaskom u 21. stoljeće duhovno osiromašio, novi tehnološki i globalizacijski izazovi jesu li pred njim kao prepreka ili olakšanje, gdje je čovjek izgubio moralne i ljudske vrijednosti u ovom apokaliptičnom stoljeću ?, te mnogo drugih zanimljivih tema koje je autorica kroz pedesetak članaka svrstala u ovoj knjizi.

Recenzenti knjige, kao i oni koji su dali svoje viđenje i osvrte na ovu knjigu su hrvatski poznati glumci Arijana Čulina, Goran Grgić, te Boris Svrtan.

Recenzenti knjige

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.