Zaljubila se u beskućnika, a danas imaju i dvoje djece

Dala sam beskućniku priliku, sada smo zaljubljeni i imamo dvoje djece, priča Jasmine Grogan koja je pronašla ljubav na vrlo neobičan način nakon što je pokušala pomoći beskućniku ispred supermarketa prije nekoliko godina.

Jasmine Grogan odlučila je “dati šansu beskućniku” nakon što mu je ponudila novac. Ne želeći prihvatiti njezin novac, Macauleyja Murchieja je privukao njezinu pozornost.

Upoznala ga je dok je išla u trgovini po hranu. Nakon što je odbio bilo kakav oblik pomoći, ponudio joj je pomoć oko njezinih vrećica.

Sada imaju dvoje djece, a Jasmine je podijelila njihovu ljubavnu priču. Uz snimke Macauleyja prije i nakon što ga je Jasmine uzela pod svoje, objasnila je njihov slučajni susret, prenosi Daily Star.

Jednog dana srela sam beskućnika koji je kupovao hranu. Ponudila sam mu novac, ali on nije htio prihvatiti… Ušla sam u trgovinu i nastavila kupovinu, ali nisam mogla prestati misliti na njega. Izašla sam van i pitala mogu li mu ipak nekako pomoći, rekao je da ne. Pitao me je želim li pomoć oko kupovine, što sam prihvatila. Pitala sam ga želi li da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je neugodno, ali je rekao da želi i otišli smo na večeru, priča Jasmine te dodaje kako su dugo razgovarali o njegovom životu.

Ona mu je zatim kupila telefon kako bi mogli ostati u kontaktu.

Održali smo kontakt. Nisam mogla prestati misliti na njega, rekla je Jasmine te potom otkrila niz poruka kojima su održavali novo zatečeno prijateljstvo. Pokazao je veliku zahvalnost prema Jasmine jer mu je pokazala takvu velikodušnost.

Ne želeći da to bude jedini put da su se sreli, ona ga je pitala može li ga odvesti na ručak. Nakon što je par završio s obrokom, Jasmine ga je pitala želi li otići njezinoj kući i kako bi mu dala nešto odjeće.

Dala sam mu novu odjeću i rekla mu da može prenoćiti, ali je na kraju ostao puno duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi za mene. Bio je tako fin, ispričala je Jasmine.

@jasminegrogan1

Reply to @songareum02 was the best decision I ever made🤍#myman #homeless #foryoupage #fiance

♬ Photograph – Ed Sheeran

I tako su stvari za voljeni dvojac sretno krenule.

Išli smo na više spojeva, na kraju je obrijao bradu, stavio nove zube i dobio stvarno dobar posao. Otada se nikada nismo rastali, dodaje.

Zahvaljujući njezinom činu ljubaznosti i njegovoj spremnosti da joj pomogne u kupovini, par je još uvijek zajedno i vrlo su sretni. Kako bi ljubavna priča doista bila potpuna, Macauley je zatim zaprosio Jasmine – a imaju i dvoje djece.

Drago nam je da su nam se putevi ukrstili i vjerujemo da se sve događa s razlogom, on mi je učinio život puno boljim i ne bih mogla zamisliti da sam bez njega, istaknula je.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.