Zakarić, Peko i braća Džidić napustili Široki Brijeg, Pehar vraćen u momčad

Nogometaši Širokog Brijega su ušli u posljednji tjedan odmora pred početak priprema za novu sezonu. Novi šef stručnog stožera Davora Mladina će u petak, 19. lipnja 2015. godine, izvršiti prozivku kadra na koji će računati u sljedećem razdoblju. Za očekivati je nekoliko promjena, kako u igračkom tako i u stručnom kadru.

Prvi pomoćnik novom treneru bit će Mario Bazina, dok će Anto Kokić biti preraspoređen u omladinski pogon. Također, do početka priprema momčad će dobiti novog kondicijskog trenera, čije je mjesto ostalo upražnjeno odlaskom Frane Hrkaća u Bahrein, objavio je klub na službenoj Facebook stranici.

Što se tiče igračkog kadra, jedino novo ime u klubu je branič Jozo Špikić, nekadašnji igrač, koji na Pecaru dolazi na posudbu iz Rijeke. Osim toga, Široki Brijeg će pred novu sezonu biti jači i za usluge Mate Pehara, koji će, zahvaljujući osobnom inzistiranju novog trenera Mladine, na Pecari dobiti novu priliku.

NK Široki Brijeg „skočio“ za jedno mjesto na novoj UEFA-inoj ljestviciNa najnovijoj ljestvici Europske nogometne…

Posted by NK Široki Brijeg on 15. lipanj 2015

Podsjetimo, ovaj veznjak je, iako sa Širokim Brijegom ugovorom vezan do lipnja 2017. godine, bio cijelo proljeće izvan kadra zbog suspenzije bivšeg trenera Slavena Muse, koju je po dolasku prihvatio i Blaž Slišković.

Na pripremama u petak neće biti braće Ivice i Damira Džidića, kojima su istekli ugovori i koji će, vjerojatno, zbog učestalih problema s ozljedama okončati igraču karijeru, zatim neće biti Gorana Zakarića koji se vraća u Dinamo, te Ivana Peke s kojim je sporazumno raskinut ugovor, dok još uvijek traju pregovori s brazilskim veznjakom Taijem, igračem s velikim nogometnim znanjem kojeg su ozljede spriječile da pokaže svoj raskošni potencijal.

Također, kako doznaje portal Jabuka.tv, na izlaznim vratima je bočni igrač Stipo Marković koji bi trebao zaigrati u talijanskoj Seriji B, točnije u Bariju.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

Komentiraj: