Zajednička masaža može biti idealan poklon za Valentinovo – Jabuka.tv

Zajednička masaža može biti idealan poklon za Valentinovo

Bliži se Valentinovo, a to znači da se bliži i kupivina darova. Jedan od poklona popularnih za Valentinovo je zajednički odmor u toplicama, ali i usluga zajedničke masaže.

Svake toplice pružit će priliku parovima da se opuste u romantičnom ugođaju, a takva će masaža imati i pozitivne posljedice na vašu vezu, piše Popsugar.com.

Zajednička masaža povezuje osobe u mirnoj i opuštajućoj energiji, a osobe se osjećaju povezano i dijele neku intimu. Osobe za vrijeme masaže osjećaju mir i spokoj koji onda vežu za svoje partnere i bolje se osjećaju u vezi. Također se otpuštanjem stresa otvara mogućnost za emocionalnu povezanost s partnerom te iskrene i otvorene razgovore.

Dijeljenjem takvog intimnog momenta s partnerom, veza će se ojačati. Vi ćete se bolje slagati i razumjeti, a osjećat ćete se više poželjno i imat ćete više samopouzdanja ispred vašeg partnera, a bit ćete i sretniji i opušteniji pa ćete više iskazivati vašu ljubav i biti zahvalni na partneru.

Zajednička masaža također je dobra za otpuštanje prikrivenih osjećaja i razmišljanja. Ako vam nešto smeta na vašem partneru, a niste pričali o tome, nakon masaže moći ćete otvoreno pričati o svemu jer ćete biti spremni na kompromis i osjećat ćete više empatije.

Na kraju je masaža sama po sebi dobra za mentalno i tjelesno zdravlje, a pomaže vamu opuštanju i smanjivanju bolova te neugodnosti. Dijeljenje masaže s partnerom ojačat će vašu vezu i međusobne odnose. Malo opuštanja i uživanja potrebno je svakoj osobi, a Valentinovo je odlična prilika za takav dar.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.