Zabrijali smo do kraja nagradne igre Mepas Malla Brija do Clia

Povodom završetka velike nagradne igre Mepas Malla Brija do Clia, danas na platou centra sretnom dobitniku uručeni su ključevi atraktivnog automobila RENAULT CLIO TECHNO FEEL TCE 90. Luka Mijatović zabrijao je do cilja kao vlasnik novog Clia.

Podsjećamo kako je prošli tjedan održano izvlačenje nagradne igre Brija do Clia. U nagradnoj igri su mogli sudjelovati svi posjetitelji koji su u periodu od 25.03. do 15.07. ostvarili kupnju od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru.

Dobitnike drugih nagrada možete saznati na linku na dobitnike. Tko zna, možda se baš i Vaše ime nalazi među dobitnicima.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET, Konzum i zakupcima centra što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitke svim dobitnicima na osvojenim nagradama i veliko hvala svima koji su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Podsjećamo vas na ljetna sniženja koja su idealna prilika za obnovu garderobe po super sniženim cijenama. Sniženja brandova potražite na našoj Facebook stranici. Posjetite Mepas Mall i ostvarite najbolji shopping s popustima.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu