Zabranjeno Pušenje ima novi spot za pjesmu “Tri kile tri godine”

Nakon više od godine dana, Zabranjeno Pušenje ima novi spot, ito za pjesmu “Tri kile, tri godine”.

Spot je sniman u atraktivnom zagrebačkom klubu “Katran”, koji već godinama uspješno vodi svestrani umjetnik Mario Petreković. Spot su zajedno režirali Sejo Sexon i mladi zagrebački režiser Anđelo Jurkas.

Pjesmu je je po istinitom događaju napisao u poznatom duhovitom stilu Sejo Sexon, a govori o Sejinom pedesetogodišnjem prijatelju, inženjeru agronomije i obiteljskom čovjeku, koji je uhvaćen s tri kile marihuane koju je namjeravao prodati da ne završi na ulici i izgubi stan, koji više nije mogao otplaćivati jer ga je kupio kreditom u “švicarcima”.

Scenarij za spot je napisao sam autor, a u njemu je predstavljen Sejo, kao razmažena zvijezda nerazumnih prohtjeva, koja zaspe na snimanju vlastitog spota. Ovaj, treći po redu spot Zabranjenog pušenja sa CD-a “Radovi na cesti” sniman je u suradnji s produkcijskom kućom Ratio i poznatim plesnim studijom Escape, pod vodstvom jedne od najboljih hrvatskih koreografkinja, Lidije Iveković. Zanimljiv je i podatak da u spotu glumi i Seju lišava slobode istinski šef smjene u zagrebačkom zatvoru Remetinec, gospodin Milenko Pašalić.

Autori i producenti pjesme “Tri kile, tri godine” su Sejo Sexon i Toni Lović, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.