Zabranjen najavljeni skup podrške Ratku Mladiću u Banjoj Luci

Organizator ovog skupa se može obratiti Policijskoj upravi Banja Luka te podnijeti zahtjev za javno okupljanje za neki drugi datum.
Zabranjen je za sutra u Banjoj Luci najavljeni skup podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću.

-Zbog angažiranja policijskih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) na osiguranju skupa u Potočarima, kod Srebrenice, javni skup koji je najavljen 11.srpnja 2017. godine u Banjoj Luci od udruge „Zavetnici“, neće biti održan – potvrđeno je iz MUPRS-a.

Ova odluka je donesena, kako su naveli, imajući u vidu kako se na skupu koji je najavljen u Banjoj Luci očekuje više od 1.000 sudionika, te da policija neće moći poduzeti sve neophodne mjere kako bi ovo okupljanje održalo na siguran način.

Kako dodaju, organizator ovog skupa se može obratiti Policijskoj upravi Banja Luka te podnijeti zahtjev za javno okupljanje za neki drugi datum.

Banjalučka policija odobrila je ranije taj, kako je navedeno, skup podrške Mladiću, pod nazivom “Podrška generalu Ratku Mladiću – stop lažima o Srebrenici”, a koji je prijavio Srđan Vukojević, koji za sebe tvrdi da je predstavnik “Srpskog sabora Zavetnici” za Banju Luku, prenosi Dnevnik.ba.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.