Zabavni program na Mostarskom sajmu nikada nije bio raznovrsniji

Približava nam se još jedan Mostarski sajam, a to znači da će grad na Neretvi od 16. do 20. travnja postati gospodarsko, turističko te kulturno središte, a tijekom pet dana trajanja sajma, moći ćete uživati u brojnim zabavnim aktivnostima koje su pripremili za jubilarno 25. izdanje.

Zadovoljstvo nam je predstaviti niz aktivnosti koje smo organizirali u suradnji s dugogodišljim partnerima i sponzorima zabavnoga programa, HT Eronet, Hercegovačkom pivovarom te Leda vodom.

Svi ljubitelji mode imat će priliku u četvrtak i petak od 13:00 sati pogledati zanimljive modne revije s potpisom domaćih dizajnera POPPY, DOXX, OZZ by Stanka Zovko, NM Design by Ninela Memic, HELENAS BiH, Tanja Palačković i Dora Ćeškić, studentice druge godine modnog dizajna Visoke škole Logos centar Mostar, modnih kuća VIVA, IN VIVO, te butika Cool Mostar, Carla Čapljina i IN Ljubuški.

Modele će nositi polaznice tečaja Ozz modelinga, a za šminku i frizure pobrinut će se frizerski salon JELLENA iz Mostara i frizerski salon Ana iz Širokoga Brijega, te vizažisti tvrke CM-a uz svoje zaštitne brandove ARTDECO, ZIAJA, Wet N Wild, HYPOALLERGENIC i SCHWARZKOPF. Da atmosfera bude na razini pobrinut ce se DJ Bosco.

U srijedu, 17. travnja, na glavnoj pozornici vidjet ćemo i zanimljive frizure Srednje medicinske škole Sestara milosrdnica, te plesne revije domaćih plesnih klubova, koja je na rasporedu u petak od 15:00 sati.

Prvi put ove godine na glavnoj pozornici ugostit ćemo i Dominika Udženiju koji će voditi prvi sajamski kviz. Svi zaintereirani svoje ekipe jos uvijek mogu prijaviti putem e-maila: [email protected], a svi timovi borit će se za vrijedne nagrade 17. travnja od 16:00 sati.

Od zanimljivih radionica, izdvojit ćemo gostovanje Marijane Zubac, osnivačice NutriCENTRA, prvog centra za regulaciju tjelesne težine u Bosni i Hercegovini. S Marijanom ćemo pričati na temu zdravih navika, pravilne ishrane, je li vino zdravo, ili ne… sve to, a vjerujemo i puno više, čut ćemo u srijedu, od 13:00 sati na glavnoj pozornici u Paviljonu 1.

Ove godine po prvi puta u suradnji s Udrugom Blaž organiziramo i zanimljive radionice, gdje ćemo ugostiti poznatog somelijera Tomu Jakupovića, kušati najfinija domaća vina, te autohtone sireve poput livanjskog, ramskog sira, a priče ce biti i o projektu vinske ceste.

Ako je ovo nesto što vas zanima, onda nam se pridružite ispred glavne pozornice u srijedu od 13:00 sati i četvrtak od 15:00 sati.

Najuspješnije izlagače na sajmu kao u najuspješnije vinare proglasit ćemo na svečanoj dodjeli koja je planirana u petak, 19. travnja, a na kojoj ce se za dobar glazbeni štimung pobrinuti violinistica Nikolina Pandža.

Subota je rezervirana za veliki makeover spektakl, koji radimo uživo na pozornici u suradnji s Fitness ANNY timom. Makeup će raditi vizažisti kozmetičkog centra INFINIA Mostar, a za frizuru će se pobrinuti FS Stiletto i Emerik Gudelj, a nakon toga razgibat ćemo se uz latino ritmove zumbe i Miju Martinu.

Sajamske after partyje pravimo u BASS-u u kojem će svi takoćer pronaći nesto za sebe, od DJ programa u srijedu, ukusnog street fooda koji ce pripremiti chef Laky u četvrtak, te nastup mostarskih pjevača, Ive Jurića, Josipa Drinovca i Leona Lasića, koji je rezerviran za petak, 19. travnja, od 21:00 sat.

U svakom slučaju, nadamo se da ćete pronaci nešto za sebe te da ćemo se vidjeti i ove godine na Mostarskom sajmu, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.