Zabava za vaše mališane: Dan lutkarstva u četvrtak u Mepas Mallu

Svjetski dan lutkarstva pokrenula je UNIMA, međunarodna udruga lutkara, najstarija međunarodna kazališna organizacija, osnovana davne 1929. godine, s ciljem promicanja i razvoja lutkarske umjetnosti.

U četvrtak, 28. ožujka 2019., povodom obilježavanja Dana lutkarstva Mepas Mall poziva sve ljubitelje lutkarstva da zajedno obilježimo ovaj dan, uz mnogo zabave, lutkarsku radionicu i odlične ulomke iz poznatih lutkarskih predstava.

Očekuje vas druženje s glumcima iz Lutkarskog kazališta Mostar te ulomci iz brojnih lutkarskih predstava kao što su: Čudnovate zgode šegrta Hlapića, Vuk i kozlići, Karius i Baktus, Kad se ženi kralj Vrdalj, Tobija i mnogi drugi.

No, zabavi još nije kraj! Zanimljiva lutkarska radionica dodati će šlag na tortu ovog sjajnog druženja, gdje će mališani imati priliku pokazati svoju kreativnost u osmišljavanju i izrađivanju lutki.

U četvrtak od 18 sati na 1. kat Mepas Malla pozvani su svi ljubitelji lutkarstva i dobre zabave, kao i oni koji žele na zabavniji način naučiti sve o kazalištu, te uživati u odličnom druženju glumcima iz Lutkarskog kazališta.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu