Za uspješan kraj polusezone organizirane 3. Klupske igre TKD “Poskoka”

U subotu je taekwondo klub “Poskok” iz Posušja organizirao po treći put Klupske ljetne igre za svoje najmlađe članove gdje se natjecalo oko 50 mališana u nekoliko disciplina.

Uz pratnju i navijanje roditelja, prijatelja i starijih članova kluba mališani su pokazali svoje vještine a na kraju igara svi sudionici su bili nagrađeni medaljama koje su im podijelili predsjednik i glavni trener posuškog kluba Petar Boban i predsjednik taekwondo kluba “Poskok Kočerin” Jozo Mikulić.

Najzaslužniji za organizaciju i provedbu ovih igara su svakako mladi treneri i pomoćnici ovog kluba vođeni trenericom Martinom Kovač i trenerom Danijelom Bobanom.

I ove godine su na “Igrama” i druženju sudjelovali članovi taekwondo kluba ” Poskok Kočerin” pa je ovo bila odlična prilika za još bolje povezivanje ova dva srodna kluba.

Nakon igara uslijedio je klupski roštilj na kojem je sudjelovalo oko 150 članova, roditelja i prijatelja kluba.

Sve ovo nebi bilo moguće izvesti bez članova i roditelja koji su pomogli u organizaciji te sponzora koji su i ovaj put podržali ovaj projekt, a to su: Mesnica Šišović, Markota d.o.o, S.t.r. Perla, Supermarket Divna, Atelijer Jukić, Tiskara Olovka, Binvest i Pekarna Stević.

“Hvala svima koji su su sudjelovali, a posebno onima koji su pomogli u organizaciji i kolegama iz Kočerina. Hvala roditeljima i prijateljima i naravno vjernim sponzorima, a najviše hvala dragom Bogu što nam je dao prekrasno vrijeme i prirodu u kojoj smo boravili. Hvala i udruzi Suveznici koji nam osiguraju i pripreme prostor u kojem boravimo. Sada slijedi kratki odmor za natjecatelje a onda nastupi na Kampu na otoku Viru i natjecanje na Korčuli koji nas očekuju u kolovozu. Za sve ostale trenizi započinju početkom rujna kada će biti i upisi novih članova”, kazao je glavni klupski trener Petar Boban.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.