Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu 4. i 5. lipnja ‘Sajam BeautiFUL 2022’

Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote mjesec lipanj u BiH će biti centar kozmetičke i wellness industrije.

Naime, 4. i 5. lipnja 2022 godine u sarajevskom hotelu Hills bit će održan drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH, BeautiFUL 2022.

Jedan je to od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetitelji sajma budu u tijeku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda.

Predstavit će se preko 100 izlagača sa preko 300 brendova, a regionalni i svjetski stručnjaci prenosit će svoje znanje svim posjetiteljima. Sajam je također odlična prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, te mjesto na kojem će uživati u besplatnim radionicama, edukacijama i konferencijama, sajamskim popustima, te bogatim nagradama.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, organizator je tvrtka Sfera d.o.o. Mostar, a sajam će svečano otvoriti gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić.

Masterclassovi u organizaciji tvrtke Sfera d.o.o. Mostar: make up artist Dušan Lazić Laza, make up artist Ines Jarak, wellness edukator Peđa Filipović.

Matserclasovi u organizaciji izlagača: Soft ombre by Smaragda Jaganjac, Montibelo i red cat veliki masterclassovi za frizere, masterclass Irfan Tepić i Saja Majstor za berbere, Nail art by Amela Jahić – Magnetic nails d.o.o.

Edukacije sajma: Nevena Marjanović: ”Look & learn seminar za nail artiste”, ”Ice body sculpting edukacija by Adna Helić”, ”Black professional line & dandy edukacija – Enrico Delorenzi i Kristina Jukić”, ”Cleopatra (egipatska depilacija) Maja Tufekčić”, ”Henna Brows”, ”Lash Lift”, ”Suhi pedikir”, ”Short modern crop, long pompadour & faded pixie – Enes Dogan”.

Besplatne konferencije za sve posjetitelje: konferencija ”Nutricionizam: prehrana i zdravlje”, konferencija ”DentBiH: oralno zdravlje i estetika u dentalnoj medicini”.

Besplatne edukacije za sve posjetitelje: Duško Škorić: ”Efikasno rješavanje reklamacija”, Sead nunić: ”Bio jednom jedan frizer”, Druženje: ”Žene savremenog doba” – (Ines Jarak, Samra Menzilović i Isidora Čarapina), predavanje ”Estetsko uljepšavanje žena – saznajte sve ono što vas zanima”, Ljiljana Mijatović: ”Popularni efekat strelice, riječ više o ljepilu”, Meliha Alić: ”Priprema klijenta za tretmane lica”.

Na glavnoj bini sajma će tijekom dva dana biti upriličen konstantni program, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih 30 minuta, a sve posjetitelje očekuju i odlični sajamski popusti. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju, a savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 20:00, ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu. 

*Sponzorirani članak