Za poticaje u HNŽ-u iznos od 750.000 maraka

Na web stranici Vlade Hercegovačko-neretvanske (HNŽ) u ponedjeljak je objavljeno kako je ta vlada na sjednici održanoj u ožujku, donijela Odluku o usvajanju Programa utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava poticaja za poljoprivredu.

Osim toga, Vlada HNŽ-a donijela je i Program utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ za 2017.

Također, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a donijelo je Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2017. godinu, prenosi Dnevni list.

Naputkom su utvrđeni opći i posebni uvjeti za ostvarenje županijske novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, potom postupak i rokovi za ostvarenje novčane potpore, kao i potrebna dokumentacija i obrasci.

Inače, sredstva za realiziranje Programa osigurana su u Proračuna za 2017. godinu na poziciji “Poticaji u poljoprivredi” u iznosu od 750.000 maraka.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.