Za Novu godinu poslano 25 milijuna sms čestitki

Građani BiH su tijekom novogodišnjih blagdana poslali oko 25 milijuna SMS poruka putem svojih mobilnih telefona, priopćeno je iz tri telekom operatera koja djeluju u BiH. Kako je priopćeno iz “M:tela”, 31. prosinca i 1. siječnja je poslano oko 10.036.000 SMS i oko 15.500 MMS poruka, pišu Nezavisne novine.

“To znači da je za ta dva dana poslano oko 10.051.500 SMS i MMS poruka, što je u okviru istog opsega poslanih poruka u istom razdoblju prošle godine”, navodi Aida Halilović, glasnogovornica “M:tela”.

U “BH Telecomu” kažu da su njihovi korisnici poslali oko devet milijuna SMS poruka.

“Od 18 sati 31. prosinca i cijeli 1. siječanj poslano je oko devet milijuna SMS-ova. Nije bilo kašnjenja u isporukama, čak ni onaj ključni sat vremena u novogodišnjoj noći”, rekla je Nađa Lutvikadić-Fočo, glasnogovornica “BH Telecoma”, te dodala da će danas objaviti točne podatke o poslanim SMS porukama koji će obuhvatiti i 2. siječanj.

Korisnici “HT Eroneta” za Božić su poslali 8.100.000 SMS poruka, a za Novu godinu 5.100.000, potvrdili su jučer za Nezavinse novine iz ove kompanije, dodavši da je broj poslanih SMS-ova bio na razini prošle godine.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.