Za koncert Thompsona u Širokom Brijegu ostao još mali broj ulaznica

Tragom informacije koja se pojavila u javnosti o već rasprodanoj dvorani koncerta Marka Perkovića Thompsona koji će biti održan u Širokom Brijegu u srijedu 23. prosinca 2015. godine, kontaktirali smo organizatora koncerta – agenciju Elite media koji su kazali da ulaznica za ovaj koncert još ima.

”Poštovani prijatelji i simpatizeri Marka Perkovica Thompsona, možemo vam u isto vrijeme izraziti žaljenje, ali i zadovoljstvo informacijama koje od nas tražite. Žaljenje iz razloga što dvorana Pecara nije većeg kapaciteta da primi sve one koji žele prisustvovati glazbenom spektaklu u ove blagdanske dane, a zadovoljstvo naravno iz razloga sto se primakao dan održavanja tog dugoočekivanog događaja u, kako do sada stvari stoje, ispunjenoj dvorani Pecara. Zamolit ćemo vas ponovno za par stvari i dati nekoliko informacija kako bi taj događaj protekao onako kao sto i zaslužuju Hercegovina, Grad Široki Brijeg, vi draga publiko, kao i naš Marko.

Vrata dvorane za posjetitelje bit će otvorena već od 18.00 sati. Molimo vas za strpljenje prilikom ulaska u dvoranu jer je neophodno da se urade potrebne kontrole kako bi sve proteklo u najboljem redu, a kao što i dolikuje predblagdanskom ozračju.

Također vas izvještavamo da je još nešto ulaznica planiranih za pretprodaju dostupno na recepciji hotela Park u Širokom Brijegu.

Za one koji ne stignu i one koji dolaze iz daleka osigurane su ulaznice iz posljednjeg kontigenta koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan koncerta na prodajnom mjestu u hotelu Park u Širokom Brijegu (od 8 sati) kao i na dva prodajna mjesta u dvorani (od 17 sati).

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.