Za finale na Pecari spremna velika koreografija – Jabuka.tv

Za finale na Pecari spremna velika koreografija

Uzvratni susret finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva igra se u srijedu od 20.00 sati na, očekuje se, punoj Pecari. ”Plavo-bijeli” brane prednost od 1:0 iz prvog susreta, a osvajanjem Kupa spasili bi sezonu i osigurali ulazak u kvalifikacije Europske lige.

Za ovaj susret bit će pripremljena posebna koreografija, iz Nogometnog kluba Široki Brijeg riječ je o 5.000 zastavica s plavo-bijelom šahovnicom te klupskim grbom.

Navijačka euforija trese grad na Lištici, a podrška im stiže doslovno iz svih dijelova svijeta – od Australije, SAD-a, Kanade, Brazila, Kenije, Njemačke, Italije, Francuske, Nizozemske i ostalih zemalja.

Klub je po prvi put organizirao pretprodaju ulaznica dan prije utakmice u svim gradovima Županije Zapadnohercegovačke. Tako će stanovnici Posušja u utorak, 16. svibnja, od 10.00 sati na štandu na Trgu hrvatskih branitelja moći kupiti ulaznice za ovaj susret. Od 12.00 sati štand će se nalaziti u Parku hrvatskih velikana u Grudama, a od 14.00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Pretprodaja će se zaključiti na Trgu širokobrijeških žrtava u Širokom Brijegu, a štand će tu biti od 16.00 sati.

Iz kluba je također potvrđeno da će se ulaznice moći kupiti u pretprodaji i na sam dan utakmice u klupskom restoranu ”Plavo-bijeli” od 9.00 sati.

”Ukoliko se kapacitet tribina Sjever i Jug ispuni, navijači će biti preusmjereni na tribinu Istok”, potvrđeno je iz NK Široki Brijeg. Iz kluba apeliraju navijačima da na stadion dođu 45 minuta ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Na toj tribini bi u ”kavezu” trebalo biti izdvojeno 200-injak gostujućih navijača pripadnika navijačke skupine ”Horde zla” koje očekuje rigorozan pregled prije ulaska u Široki Brijeg.

Utakmicu će uživo prenositi Arena Sport. Ukoliko Široki Brijeg podigne trofej Kupa BiH, nakon utakmice će biti organizirana velika proslava na Trgu širokobrijeških žrtava.

(Bljesak.Info)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.