Za Dom ”Marija naša nada” prikupljeno više od 8.000 KM – Jabuka.tv

Za Dom ”Marija naša nada” prikupljeno više od 8.000 KM

U humanitarnoj akciji ”Pružimo im osmjeh” koja je održana 18. listopada 2015. godine u Zavodu svete obitelji u Širokom Brijegu prikupljeno je više od 8.000 KM za Dom ”Marija naša nada”.

”Od srca vam se zahvaljujemo na prekrasnoj humanitarnoj večeri u kojoj ste otvorili svoja srca i pružili potporu onima kojima je pomoć najpotrebnija, onima koji su u ovom nepravednom socijalnom društvu obespravljeni i neshvaćeni. Hvala svim izvođačima koji su uveličali ovu večer i na najljepši način kroz pjesmu i ples poslali poruku ljubavi i potpore. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i pomogli oko organizacije ovog humanitarnoga događaja,” stoji u zahvali na Facebook profilu Doma ”Marija naša nada” koju potpisuje predsjednica Vijeća Doma Svjetlana Lasić.

Dragi naši Širokobriježani i svi ljudi dobre volje,Od srca vam se zahvaljujemo na prekrasnoj humanitarnoj večeri u…

Posted by Rehabilitacijski Centar Marija-naša Nada on 23. listopad 2015

Dom ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega je jedini centar na području Županije Zapadnohercegovačke koji brine za djecu ometenu u psihičkom ili fizičkom razvoju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Prvo ću pohvaliti sve ljude koji su dali svoj prilog, kakav god on bio, za financiranje ovog doma.

    Druga stvar, sramota je da se svake godine moraju obavljati humanitarne akcije za financiranje NORMALNOG RADA ovog doma. U normalnim državama i županijama se ovakve akcije obavljaju kada treba prikupiti novac za neki novi uređaj ili neku drugu stvar koja nije neophodna za normalno funkcioniranje, koje bi trebalo biti u nadležnosti županije i općina.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.