YouTuberi koji su se borili zaradili suludu količinu novca – Jabuka.tv

YouTuberi koji su se borili zaradili suludu količinu novca

Boksački meč dvojice YouTubera KSI-ja i Logana Paula privukao je velik interes publike, što za njih dvojicu znači veliku zaradu.

Ako mislite da jedan takav meč ne može donijeti pretjerano puno novca, sjednite prije nastavka.

Britanski Metro je izračunao da je KSI do sada zaradio preko 80 milijuna funti, odnosno nešto više od 173.660 milijuna KM.

Prema ranijem dogovoru, KSI je zadržao profit od njihovog sukoba, dok će Paul dobiti svu zaradu od revanša koji su najavili za početak 2019. godine.

Budući da je oko 773 tisuće ljudi platilo 7,5 funti kako bi gledali borbu uživo na YouTubeu, već samo to mu je donijelo 5,797 milijuna funti, piše Index.hr. U Manchester Areni, gdje se borba odvila, postoji 21 tisuća mjesta, a ulaznice u prosjeku koštaju stotinu funti i njegova se zarada penje na gotovo osam milijuna.

Također su unaprijed odredili da će zarada koju dobiju za nastup biti ravnopravno podijeljena, a iako se ne zna koliko su točno dobili, Metro navodi mogući iznos od 150 milijuna funti.

Sve zajedno, nakon ovog vikenda KSI bi mogao biti bogatiji za 83 milijuna funti, a u taj iznos nisu uračunati iznosi koji su YouTuberi vjerojatno dobili od sponzora.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.