YouTube obrisao spot Damira Kedže – Jabuka.tv

YouTube obrisao spot Damira Kedže

YouTube je uklonio spot za pjesmu “Hram” koju izvode Damir Kedžo i Tijana Bogićević nakon optužbi za plagiranje.

Zbog neosnovanog copyright zahtjeva koji je u ime Dallas Recordsa upućen YouTubeu video spot za pjesmu “Hram” je privremeno uklonjen. Nakon naše reakcije odgovorni u Dallas Recordsu zahtjev su povukli i u tijeku je postupak vraćanja videa na YouTube kanal.

Uskoro ćemo ponovno gledati video na YouTubeu. Do tada se slušamo i gledamo na svim streaming platformama, TV i radio postajama, napisao je Kedžo na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Filip Gržinić, redatelj studija koji je radio spot, optužen da je ukrao ideju za taj spot iz videointervjua Damira Martinovića Mrleta i Ivanke Mazurkijević iz prosinca prošle godine, kojeg je za produkcijsku kuću Wedding2book snimio slovenski fotograf Saša Hess.

Projekt Hram je nešto na čemu radimo proteklih godinu dana, u njega je uloženo  puno znanja i ljubavi, presretni smo što je publika doma i u regiji to prepoznala… Insinuacije da je redatelj našeg spota plagirao i inspirirao se sadržajem intervjua u kojem se pričalo o još uvijek neobjavljenom spotu su besmislene i na razini kuloarskih priča i drugačije ih ne mogu komentirati. Razumijem potrebu tima koji vam je priopćenje poslao da budu u medijima, ali vjerujem da će razlog prisutnosti biti jednako kvalitetan projekt iza kojeg će oni stajati, rekli su ranije iz Kedžinog tima za Index.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.