Youtube kralj PewDiePie postavio novi rekord s 100 milijuna pretplatnika

Nekadašnja bitka između PewDiePieja i indisjkog T-Seriesa odavno je već završena te je T-Series već neko vrijeme YouTube kanal s najvećim brojem pretplatnika.

Međutim, PewDiePie je jučer postao prvi individualni kreator, odnosno YouTuber koji je dosegnuo okruglih 100 milijuna pretplatnika. Tu će titulu nositi još dugo vremena jer nijedan drugi kanal još nije ni blizu te brojke.

PewDiePiejev rekord bio je očekivan i nije neka novost za njegove pratitelje. Međutim, poklopilo se to s time da je YouTuber zadnjih tjedana ponovno odlučio snimati sadržaj kojim se u početku i proslavio – počeo je igrati Minecraft pa mu je gledanost značajno skočila. Dok je ranije snimao različite vrste komentara prosječna gledanost videa kretala mu se oko 10 milijuna pregleda, a sada je taj prosjek narastao na 15 milijuna.

Na privatnom planu Felix Kjellberg također je imao značajna događanja u osmom mjesecu jer je oženio svoju dugogodišnju djevojku Marziu.

Zanimljivo je da PewDiePieju na tim uspjesima stigla čestitka iz YouTubea. Zanimljivo jer oni s njime baš i nemaju idiličan odnos. U 2017. su mu otkazali njegov program na YouTube Red platformi te mu otežali monetiziranje sadržaja.

Pewdiepie i Marzia

Ipak, čini se da se ovakvo postignuće može koristiti i u svrhu promocije. Sigurni smo da tisuće influencera sada sanjaju taj dan kada će im YouTube javno čestitati za njihov uspjeh u životu, piše HCL.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.