Young Lions BiH: Degordian najbolji u kategoriji Digital, Mania osvojila Grand Prix | Jabuka.tv

Young Lions BiH: Degordian najbolji u kategoriji Digital, Mania osvojila Grand Prix

I ove godine je u sklopu Brending konferencije u Sarajevu održano Young Lions natjecanje, čiji pobjednici će Bosnu i Hercegovinu predstavljati na globalnom Young Lions natjecanju u Cannesu.

U PR kategoriji pobjednik je tim Mania – Danijel Tepšić i Dajan Javorac

Nakon samo 24 sata, koliko je 11 timova u natjecanju imalo na raspolaganju da osmisle kreativno rješenje, stručni žiri je pobjednicima proglasio: u PR kategoriji tim Mania – Danijel Tepšić i Dajan Javorac; u Digital kategoriji pobijedio je tim Degordian – Ivan Mandić i Martina Barišić, dok u kategoriji Dizajna nije dodijeljena nagrada.

Grand Prix je otišao timu Mania, koji će dobiti nagradu u vrijednosti od 10.000 KM i čast da predstavljaju svoju zemlju na najvećem festivalu kreativnosti u svijetu.

U Digital kategoriji pobijedio je tim Degordian – Martina Barišić i Ivan Mandić

Natjecateljski timovi sastavljeni od dvoje mladih agencijskih ili neovisnih profesionalaca do 30 godina natjecali su se u kategorijama Design, PR i Digital, a ono što je bitno podvući je dimenzija društvene odgovornosti ovoga natjecanja jer će sav materijal stvoren u sklopu natjecanja biti ustupljen na korištenje partneru natjecanja, projektu Market Makers.

Žiri koji je odlučivao o najboljim bio je u sastavu Davor Bruketa, Ljiljana Boljanović, Maja Đozo i Ivona Jurilj.

(www.media-marketing.com)

Održana 8. Brending konferencija u Sarajevu


Komentiraj: