Održana 8. Brending konferencija u Sarajevu

Ja sam stvarno sanjar, vizionar. Ja želim mijenjati i za mene je promjena nešto važno i to očekujem od svojih suradnika, prijatelja, klijenata. Klijenti to baš i ne vole, ali ja se zbog toga neću promijeniti, nego ću promijeniti njih, njihovu komunikaciju i njihove brendove na bolje, izjavila je Vesna Beganović CEO&Founder agencije Via Media te svojim pozdravom i službeno otvorila program 8. Brending konferencije koja je ove godine zabilježila nove rekorde po posjećenosti.

Pod sloganom RESHAPE BRANDS, agencija Via Media u najavi konferencije obećala je jedinstveno iskustvo, inovativan sadržaj i svjetske eksperte. Obećanje su više nego ispunili. Ulaskom u Dom mladih, zaronili smo u ocean, koji su nam maestralnim vizualima dočarali organizatori Brending konferencije te smo zajedno s preko 500 profesionalaca marketing industrije otkrili nepregledna prostranstva i mogućnosti.

Optimistični smo, pa ćemo reći da su nas svjetski stručnjaci koji su s nama podijelili svoja iskustva, uvjerili da je promjena na bolje zaista moguća te da možemo ostaviti otežavajuće okolnosti po strani i već danas krenuti u akciju.

Iako tematski različita, predavanja Davida Balfoura, majstora iskustvenoga marketinga, Borisa Nemšića, “kralja mobilnih telekomunikacija”, Dalibora Šumige, eksperta za neuromarketing, Karima Rashida, genija industrijskoga dizajna i Lenje Faragune, “mame” modernoga marketinga, imali su jednu zajedničku poruku. Stigla je era novoga “human to human” marketinga.

Young Lions BiH: Degordian najbolji u kategoriji Digital, Mania osvojila Grand Prix

Da bi gradili brendove u ovoj eri, nije vam potrebna stručna marketinška diploma, nego iskrenost i diploma iz ljudskosti. To se pokazalo i pri odabiru pobjednika ovogodišnjega Young Lions BiH natjecanja, jer su pobjednici i dobitnici prestižne nagrade u vrijednosti od 10.000 KM na zadatak koji su dobili od MarketMakers projekta, ponudili kreativno rješenje koje u fokus stavlja stvarnoga i iskrenoga čovjeka.

Zanimljiv je podatak da su priliku za putovanje na festival kreativnosti u Cannes i ove godine osvojili kreativci iz tima Mania, Danijel Tepšić i Dajan Javorac. U Digital kategoriji pobijedio je tim Degordian – Ivan Mandić i Martina Barišić.

Od početka do kraja, konferencija je disala i odisala istinskom ljudskošću, jednostavnošću, iskrenošću, pa se zaista u zraku mogla osjetiti promjena. Zato ćemo i ovo priopćenje preoblikovati i skratiti. Službeni profili Brending konferencije na društvenim mrežama otkrit će vam sve najvažnije detalje ovoga istinskoga praznika marketing industrije, a jedino što vam možemo savjetovati je da već danas počnete planirati dolazak na sljedeću konferenciju.

Svijet se zaista mijenja – to nije puka fraza, to je činjenica. Sretni smo što smo zahvaljujući Brending konferenciji bili dijelom ove promjene.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.