Xiaomi predstavlja novi pametni sat s mnoštvom funkcija i pristupačnom cijenom – Jabuka.tv

Xiaomi predstavlja novi pametni sat s mnoštvom funkcija i pristupačnom cijenom

Xiaomi je prepoznatljivost svojeg brenda izgradio zahvaljujući pametnim telefonima, gdje kotira jako dobro i mnogi ga svrstavaju u jedan od top 5 brendova trenutno na tržištu. No, malo ljudi zna kako Xiaomi djeluje u jako puno različitih područja i kako je to zapravo kompanija koja proizvodi sve i svašta.

Od prepoznatljivih proizvoda Xiaomi u svojoj ponudi ima električni romobil, a čini se kako će uskoro pokušati uzdrmati tržište pametni satova svojom novom ponudom.

Ova kineska tvrtka ima i jedan zanimljiv način financiranja projekta, razvili su svoju crowdfunding platformu Xiaomi Youpin gdje predstavljaju novitete koje žele predstaviti na tržištu. Ovog puta na toj se platformi pojavio novi pametni sat koji će vrlo vjerojatno biti predstavljen pod brendom Yunmai, što znači da će djelovati u području fitnessa i zdravlja.

 

Novi Xiaomi pametni sat trebao bi imati 1.3 inčni kružni AMOLED zaslon, a posebnost ovog zaslona će biti što će imati štedljivi način rada gdje će biti moguće sačuvati energiju uređaja za druge prilike. Sat će imati podršku za GPS i GLONASS navigiranje, a moći će pratiti aktivnost korisnika bez da se isti prije upari s pametnim telefonom. Također, postojati će opcija gdje će se sat aktivirati podizanjem ruke, gdje su isto moguće uštede energije. Unutar uređaja trebala bi se nalaziti 420 mAh baterija koja bi trebala osigurati 4 dana korištenja.

Uz sve prije navedeno, sat će imati još dodataka i mogućnosti te će biti veliki oslonac korisniku u mnogim segmentima života. Ono što je važno za naglasiti jest da će cijena sata iznositi samo 90 dolara, što je pogodno za sve razine tržišta, piše Pcchip.

Ako sve bude prema planovima, sat bi u prodaju trebao krenuti već za nekoliko dana, no o tome ćemo više informacija imati vrlo vjerojatno uskoro. Nadamo se kako će Xiaomi sat zaista biti toliko dobar kao što početna nagađanja sugeriraju, što bi moglo izazvati veliki interes korisnika za kupnjom.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Tako se pomalo svi prilagođava na čip,pa ni kupiti ni prodati ako nisi sa čipom. Lukav je đava,ta ove s istoka vuku na pogodna tla, gdje će biti otpora.BOG i Hrvati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.