XBOOM OK55: Novi LG zvučnik oduševljava kvalitetom i DJ efektima

Obožavatelj ste vrhunskoga i besprijekornoga zvučnog doživljaja za bilo koju prigodu? Ako je vaš odgovor da, LG donosi fenomenalne vijesti za vas!

LG Electronics dovesti će bilo koju vrstu zabave na novi nivo uz XBOOM OK55 zvučnik.

Naziv XBOOM postao je sinonim za snagu i kvalitetu, pomažući brendu LG da stekne dominantan položaj u kategorijama audio mini komponenti i all-in-one jedinica. Najnoviji XBOOM proizvodi ostaju vjerni identitetu brenda, odlikujući se snažnim zvukom uz besprijekornu kvalitetu i lakoću korištenja. U osnovi brenda LG XBOOM nalazi se neumorno nastojanje kompanije LG da pruži vrhunsku audio kvalitetu koja maksimalno poboljšava uživanje u slušanju.

Savršen za društvena okupljanja svih vrsta, bilo da je riječ o zabavi na otvorenom, manjem okupljanju kod kuće ili najveselijoj proslavi u klubu, LG XBOOM osigurava zabavu bez prestanka uz eksplozivan zvuk i funkcije optimizirane za zabavu.

Novi XBOOM model OK55 odlikuje se dobrom izlaznom snagom od 500W i brojnim pogodnostima kao što su poboljšani svjetlosni i vokalni efekti. Unaprijedite svoje audio iskustvo jasnim i jakim punim tonovima. LG XBOOM OK55 dizajniran je tako da se može upotrijebiti na bilo kojoj zabavi bez obzira na njezinu veličinu. Također vam pruža višebojno osvjetljenje niskotonskog zvučnika koje se mijenja u skladu s ritmom glazbe koja svira.

Uz LG XBOOM OK55 probudite svog unutarnjeg DJ-a uz DJ Pro značajke.

Zavrtite jog kotačić da biste postigli efekt “scratchinga” i razne druge zvučne efekte, kao i ponavljanje određenog dijela pjesme u petlji jednostavnim pritiskom na tipku. No, to nije sve. Uz opciju dvostrukog USB-a s DJ dijeljenjem reproducirajte i miksajte pjesme s dviju različitih USB memorija. Uz značajku DJ dijeljenja možete jednostavno slati izmiksane pjesme za zabavu na svoj telefon.

Uživajte u omiljenim TV dramama, sportovima i filmovima uz snažan i uravnotežen zvuk.

Nisu potrebne žice za povezivanje ovog proizvoda s kompatibilnim LG televizorom. Glasnoću možete jednostavno kontrolirati daljinskim upravljačem za TV.

Uz odlične karakteristike novog LG XBOOM OK55 audio sustava, podignite svaku zabavu na potpuno novu razinu i uživajte u besprijekornom zvuku popraćenom savršenim svjetlosnim efektima.

Ovaj fenomenalni audio sustav potražite u najbližoj Techno Shop poslovnici ili na Techno Shop internet trgovini.

Inteligentni LG uslužni roboti sa svojom funkcionalnošću potvrdili da u 2019. možemo očekivati senzaciju

*PR članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.