Winter Wind – sve na jednom mjestu za fotonaponske elektrane

Otkup i prodaja električne energije, savjetovanje pri projektiranju, prodaja opreme za fotonaponske elektrane i trgovina garancijama porijekla.

Pametna investicija

Sunce je neiscrpan izvor energije. U samo 2 minute sunce na našu planetu emitira toliko energije koliko je dovoljno cijelom čovječanstvu za 24 sata.

Napredak solarne tehnologije te aktualne energetske (ne)prilike utjecale su na sve rašireniju upotrebu sunčeve energije.

Solarnom tehnologijom se sunčeva energija pretvara u iskoristivu energiju. Danas najrasprostranjeniji oblik solarne tehnologije su fotonaponske elektrane.

Fotonaponskim elektranama se sunčeva energija pretvara u električnu energiju koja se koristi za potrebe domaćinstva te u poslovnim subjektima. Prednosti upotrebe fotonaponskih elektrana su brojne. Izdvojit ćemo samo neke, kao što su, energetska neovisnost i smanjenja troškova energije te nepostojanje štetnog utjecaja na okoliš i klimu.

Ulaganje u solarnu elektrane je pametno investiranje jer se povrat investicije može ostvariti za već od 5 godina, a vijek trajanja je preko 25 godina.

WINTER WIND d.o.o. kupcima nudi cjelovita rješenja

Tvrtka Winter Wind d.o.o., kao dio FEAL grupe, kupcima i partnerima nudi sve na jednom mjestu za fotonaponske elektrane.

Mlad i profesionalan tim spreman je kupcima ponuditi cjelovita rješenja za projektiranje fotonaponskih elektrana.

Vlasnicima postojećih fotonaponskih elektrana tvrtka Winter Wind d.o.o. nudi uslugu otkupa električne energije po burzovnim cijenama. Važnost korištenja električne energije iz obnovljivih izvora energije je danas imperativ na globalnom tržištu.

Zbog toga je brojnim proizvođačima važno da mogu dokazati korištenje zelene energije u svojim procesima proizvodnje. U tu svrhu se vodi Registar garancija porijekla kod OIEiEK.

Garancija porijekla se izdaje na zahtjev kvalificiranog proizvođača u svrhu dokazivanja opskrbljivačima i krajnjim kupcima da je porijeklo električne energije koja je proizvedena u njihovim postrojenjima iz obnovljivih izvora energije.

Tvrtka Winter Wind d.o.o. je ovlaštena za trgovinu garancijama porijekla.

Oprema za solarne elektrane

Winter Wind d.o.o. se bavi i prodajom opreme za fotonaponske elektrane. Ova oprema podrazumijeva potkonstrukcije, invertere i širok izbor solarnih panela.

Svojim kupcima tvrtka Winter Wind d.o.o. može ponuditi i potkonstrukcijske sisteme FEAL i to FNE-1100 za postavljanje na obiteljske kuće, FNE-1200 za montažu na ravnim krovovima, FNE-1300 za industrijske hale i FNE-2000 za montažu na zemlji i različitim tipovima temeljne konstrukcije.

Svi FEAL-ovi FNE sistemi dizajnirani su za brzu, jednostavnu i čistu montažu na licu mjesta, bez dodatnih zahtjeva za obradom.

Više informacija potražite na web stranici www.winterwind.ba

*Sponzorirani članak