WhatsApp priprema radikalno drugačije izdanje

U pripremi je radikalno drukčije izdanje popularne aplikacije, razvijeno posebno za tvrtke. Procurile su informacije o nekima od ključnih značajki novog WhatsAppa.

Novo izdanje WhatsAppa namijenjeno tvrtkama navodno je u pripremi. Između ostalog, trebalo bi funkcionirati i na fiksnim telefonskim linijama.

Male tvrtke koje se prijave za korištenje aplikacije moći će upogoniti WhatsApp Business i obični WhatsApp kao dvije potpuno odvojene aplikacije na istom pametnom telefonu.  No, uz to će moći povezati broj svog fiksnog telefona s aplikacijom WhatsApp Business.

Pozivi i poruke kupaca i klijenata pristizat će na fiksni broj, ali korisnici poslovnog korisničkog računa moći će ih dobiti na mobitel.

WhatsApp Business imat će ponešto drukčiji vizualni identitet po kojem će se razlikovati od standardne aplikacije. Uz to će nuditi i pregled broja ukupno poslanih, primljenih i pročitanih poruka, kojima bi nakon nekog vremena trebali biti pridodani i alati za analitiku.

Poseban set postavki omogućit će prilagodbu korisničkog profila u poslovne svrhe, sa značajkama poput automatskih odgovora klijentima i kupcima koji tvrtke pokušavaju kontaktirati izvan radnog vremena.

Novo izdanje WhatsAppa trenutno je dostupno samo beta (ranim) testerima. Među punim funkcionalnostima trebale bi se naći i mogućnosti kao što su naručivanje putem aplikacije te primanje obavijesti kao što su potvrde o primitku pošiljke, piše Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.