Još dva sata: Prednost Mostara “visi”, podržimo ga do kraja!

Dva su sata ostala do završetka glasovanja za izbor željene destinacije njemačke zrakoplovne kompanije Eurowings u ljetnom rasporedu.

Mostar je trenutno u tijesnoj prednosti te ima 30,5 % glasova, 0,3 % ispred talijanskoga grada Trapani. Ako želite da ovaj hercegovački grad ostane na prvome mjestu i da “Grad na Neretvi” sljedećega ljeta bude jedno od odredišta Eurowingsa, glas možete dati na ovoj  poveznici.

Podsjetimo, Zračna luka Mostar nakon pregovora našla se u užem izboru 10 europskih destinacija njemačke zrakoplovne kompanije Eurowings. Izbor željene destinacije prepušten je putnicima ove zrakoplovne kompanije koji svojim glasom mogu birati kuda žele putovati sljedećega ljeta, 2018. godine.

Destinacija koja dobije najviše glasova bit će jednom od destinacija Eurowingsa u ljetnom rasporedu, a svi koji glasuju mogu osvojiti jedan od 50 letova za dvoje prema odabranoj destinaciji.

U uži krug glasovanja, osim Mostara, ušli su Trapani, Belfast, Bergen, Castellon, Brač, Biarritz, Trst, Podgorica, Shannon. Trenutno Trapani vodi s 33,6 posto glasova, 3,1 posto više od Mostara koji ima 30,5, a na trećem mjestu dobrano zaostaje Castellon s 13,7 posto glasova.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.