WhatsApp opet iznenađuje, evo što ćete još moći podijeliti s prijateljima

Najnovija značajka popularne aplikacije korisnicima omogućuje da svoju lokaciju podijele unutar razgovora u realnom vremenu.

WhatsApp je ujedinio snage s Google Maps i Facebookom te donosi mogućnost podjele lokacije u pravom vremenu. Značajka na snagu stupa danas, a mogu je koristiti vlasnici Androida i iOS-a. Naravno, dijeljenje lokacije je opcionalno – ako osjećate napadaj paranoje, možete ga isključiti u cijelosti.

Kako aktivirati?

Puno ime nove funkcije je Live Location, a aktivira se putem chata. Sve što treba napraviti je stisnuti gumb attach i izabrati Location. Pojavit će se nova opcija za dijeljenje lokacije uživo gdje je moguće izabrati dijeljenje lokacije 15 minuta, 1 sat ili 8 sati. Nakon toga samo stisnite send i to je to.

Sve je sigurno, kažu

Kao i kod svih ostalih komunikacija putem WhatsAppa, Live Location je enkriptiran, što znači da ga mogu vidjeti samo sudionici razgovora, piše Tportal.hr.

Ako više ljudi dijele lokaciju, svaka osoba će biti vidljiva na mapi.

Facebook Messenger, podsjećamo, također ima opciju za objavu lokacije koja korisnicima omogućuje dijeljenje lokacije s prijateljima u trajanju do 60 minuta.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Imam bogatog decka vec mesec dana. Rekla sam kevi da sam upecala bogatog decka kada je zena cula od srece je pozvala tatu da mu saopsti vest. Nakon toga majka me odvukla na stranu i dala institucije da trebam sa spavam sa njim vise puta da zatrudnim… ja jesam sa njim spavala, ali rekla sam mu da ga na vreme vadi. Prekjuce sam lagala dečka da sam trudna i on mi je poverovao. Bio je presrecan videlo se to na njegovom licu. Pozvao je roditelje da im saopsti vest. Moj buduci svekar i svekrva već pripremaju vencanje, mama i tata nikad srecnici sto idem u bogatu kucu. A ja ne znam kako da mu kažem istinu kad dodje pravi trenutak..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.