WhatsApp ima novo korisničko sučelje

WhatsApp svakodnevno radi na svojoj aplikaciji za razne platforme. Najnovije ažuriranje koje stiže za Android uređaje donosi novi izgled korisničkog sučelja.

WhatsApp je objavio novo beta ažuriranje za Android s verzijom 2.23.11.6. Ovo ažuriranje donosi novo korisničko sučenje s donjom navigacijskom trakom, ali neki korisnici izvještavaju da to uzrokuje pad aplikacije.

Novo sučeljenje pomjera tipke za chat, pozive, status i postavke na donju navigacijsku traku. Ovo je slično korisničkom sučelju kojega koriste druge popularne aplikacije, kao što su Telegram i Instagram.

No, WaBetaInfo prenosi da su neki korisnici prijavili da upravo novo sučelje uzrokuje pad aplikacije kada je otvore.

Iz WhatsAppa su se oglasili povodom ovog problema i naveli su da su svjesni ovog problema, te da rade na njegovom rješavanju, prenosi Bajtbox.com.

Izvor: Wabetainfo.com

U svakom slučaju, korisnici koji imaju ovaj problem, mogu deinstalirati i ponovno instalirati WhatsApp, obrisati cache memoriju i podatke aplikacije, te se vratiti na prethodnu verziju WhatsAppaa, kako bi otklonili problem. Ako ni ovo ne bude funkcioniralo, bit će primorani prijaviti problem WhatsAppu.

Novo sučelje s donjom navigacijskom trakom je značajna promjena na WhatsAppu, a radi se o prvom većem redizajnu aplikacije otkako je predstavljena 2009. godine.

Novo sučeljenje dizajnirano je da bude jednostavniji za korištenje i lakše za navigaciju. Donja navigacijska traka olakšava pristup najvažnijim funkcijama, što su chat, pozivi, status i postavke.

Pored toga, novo sučelje je i prilagodljivije, te tako sada korisnici mogu promijeniti boju navigacijske trake i pozadinu aplikacije.

Stiže još jedna zanimljiva značajka na WhatsApp

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.