Whatsapp dobiva funkciju koja će vam pomoći lakše naći stare poruke

WhatsApp radi na značajci ‘pretraži poruke po datumu’ za verziju svoje aplikacije za Android. WABetaInfo je uočio značajku u WhatsApp Android beta v2.23.24.16 koja je sada dostupna na Google Playu, dodajući da je značajka trenutno u razvoju i nije dostupna za beta testere.

Ova značajka omogućuje korisnicima da suze svoju potragu kada traže određenu poruku u razgovoru. Kolege sa WABetaInfo su podijelile snimku zaslona WhatsAppove značajke pretraživanja poruka po datumu kako bi pokazali kako bi to moglo funkcionirati.

Prema snimci zaslona, ​​novi logotip Kalendara pojavljuje se u traci za pretraživanje na vrhu zaslona kada otvorite značajku pretraživanja u niti razgovora. Možete ga dodirnuti da biste otkrili sučelje kalendara za odabir željenog datuma za filtriranje poruka.

Pretraživanje poruka po datumu već je dostupno na stabilnoj verziji WhatsAppa za iOS. Nedavno je postao dostupan određenim testerima koji koriste beta verziju WhatsApp Weba. Da biste ga koristili na iPhoneu, idite na nit razgovora > dodirnite glavu chata > Traži. Zatim ćete pronaći ikonu kalendara u donjem desnom kutu zaslona.

Značajka je dostupna za individualne razgovore kao i za grupne razgovore na iOS-u, a omogućuje vam povratak na određeni datum u vremenu. Ali jedno ograničenje je da ne možete odabrati raspon dana prilikom filtriranja poruka u WhatsApp razgovoru, prenosi Bajtbox.

WhatsApp je posljednjih mjeseci testirao niz značajki, uključujući funkciju premotavanja videa unatrag i unaprijed , slanje poruka nepoznatim brojevima , glasovne poruke koje se pregledavaju jednom , obnovljeno korisničko sučelje i novu traku za odgovor .

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.