Wenger: S Mourinhom je kao u vrtiću – Jabuka.tv

Wenger: S Mourinhom je kao u vrtiću

Legendarni francuski nogometni stručnjak Arsene Wenger (70) objavio je autobiografiju “Moj život u crveno-bijelom” u kojoj govori o njegovih 22 godine provedenih u redovima Arsenala.

Međutim, francuski stručnjak u knjizi nije spomenuo Portugalca Josea Mourinha kojeg je u 19 međusobnih susreta pobijedio tek dva puta.

Wengeru je trebalo čak 14 pokušaja kako bi prvi put porazio Portugalca koji ga je jednom nazvao “stručnjakom za neuspjeh”.

Naravno da me nije stavio u knjigu, jer me nikada nije pobijedio. Sigurno nećeš objaviti poglavlje o 12 ili 14 utakmica u kojima nikada nisi pobijedio. Knjiga vas treba usrećiti i učiniti ponosnim i zbog toga savršeno razumijem tu situaciju, poručio je menadžer Tottenhama.

Wenger i Mourinho su imali velike okršaje u susretima Arsenala i Chelseaja, a njihov sukob je eskalirao 2014. kada su se fizički sukobili na travnjaku Stamford Bridgea za vrijeme ligaške utakmice.

Naravno, nije dugo trebalo čekati na Wengerov odgovor.

Ne smeta mi njegova izjava. To je provokacija, rekao je Francuz za Canal Plus.

Osjećam se kao da sam s njim u vrtiću. Ali to je dio njegove osobnosti, dodao je.

Wenger, koji je napustio Arsenal 2018. godine, trenutačno je u FIFA-i zadužen za praćenje razvoja nogometa po cijelom svijetu.

Francuz je vodio Arsenal od 1996. do 2018. godine osvojivši 17 trofeja pri čemu tri naslova prvaka.

(Hina)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.