Wagner: Radujem se trenerskom početku i radu s djecom

Bivši kapetan NK Široki Brijeg Wagner Santos Lago izrazio je zadovoljstvo činjenicom da će karijeru nastaviti kao trener.

Ja ću raditi u omladinskom pogonu. Radit ću s mladima, još nismo definirali točno koja je to selekcija, ali radujem se svojem trenerskom početku, a posebno radu s djecom, rekao je u izjavi za Sportske novosti legendarni bivši nogometaš Wagner Santos Lago.

Wagner će, nakon što je u minuloj sezoni zaključio nogometnu karijeru, svoju trenersku karijeru započeti u Školi nogometa NK Široki Brijeg kao trener mlađih kategorija.

Time je Brazilac potvrdio nagađanja da ostaje na Pecari nakon zaključenja nogometne karijere, u kojoj je 15 godina proveo u Premijer ligi BiH, od čega 12 godina u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Legenda Širokog koja nije ništa nije donijela Širokom osim nekih osobnih rekorda i mislim da je vrijedio sigurno bi se i dobro unovčio,kako on tako i Široki,a prave legende koje su sve donijele i dale Širokom su daleko od kluba,jer bi svojom pojavom ugrozile neke sujete u klubu…..

    3
    5

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.