VUKOVAR: Sin nožem izbo majku

Bilo je strašno. Svi smo još u šoku i ne možemo vjerovati što se sve dogodilo – u dahu pričaju susjedi iz zgrade u Ulici Domovinskog rata u Vukovaru. Stefan M. (26) u četvrtak je svojoj majci Dušanki M. (57) oštrim predmetom zadao više ubodnih rana po tijelu. Susjedi kažu da je Stefan psihički bolesna osoba. Oko 16 sati s najvišeg kata začuli su se strašni krici i zapomaganje. Susjedi su odmah pozvali policiju.

– Čula sam da se nešto događa. Izašla sam na balkon. Žena je vrištala i zvala upomoć. Bili su to jezivi krici. Čula sam i nekakav muški glas, ali njega nisam mogla razumjeti. Odmah sam pozvala policiju. Sve to trajalo je neko vrijeme, a onda je uslijedila jeziva tišina, bez ikakvih zvukova. Ona je bila još možda i strašnija nego sva ona buka. Bila je nekako neprirodna poslije svega – kaže jedna stanarka. Ubrzo se začula strka po zgradi. Nesretnu su ženu, kaže stanarka, spasili posjetitelji obližnjeg kafića koji su također čuli zapomaganje.

– Ti su dečki odmah došli pred zgradu, zvonili i predstavili se kao policija. Nedugo potom Stefan je sišao dolje. Bio je odjeven samo u potkošulju. Sjeo je na klupu ispred zgrade. Pitao je tko je tu policajac. Zatim je počeo glasno plakati – dodaje nam jedan od susjeda. Kaže i kako je netko s balkona bacao noževe ispred zgrade. Jedna od susjeda, koja je u to vrijeme prolazila ispred zgrade, kaže da je na balkonu vidjela naguravanje. Muškarac je zaprijetio da će nekoga baciti s balkona stana koji se nalazi na četvrtom katu. Tvrdi da je Dušanka imala više zadobivenih rana po leđima. Dušanka M. je stabilno.

(Vecernji.hr)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.