Vučić u Mostaru: Uvijek ću podržavati Dodika i Republiku Srpsku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Mostaru kako razumije predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika kada je riječ o aktualnoj situaciji u BiH, te da je važno pronaći racionalan izlaz.

U emocionalnom i svakom drugom smislu u potpunosti razumijem sve ono o čemu govori predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, naveo je Vučić te dodao kako se iz aktualne teme koja duboko dijeli narode na Balkanu i BiH, neće moći izaći narednih 10 godina.

Ne mogu razumjeti da je to netko namjerno izvana uradio želeći izazvati dodatne konflikte. Razumijem ja što Bošnjaci hoće, ali ne mogu razumjeti što je to što hoće Nijemci, Amerikanci i svi ostali, samo mi to nije nimalo jasno, rekao je Vučić.

Poručio je da će uvijek i u svemu podržati Republiku Srpsku i predsjednika RS-a Milorada Dodika.

On je u pravu za jednu stvar – ako vi kršite procedure unutar jedne zemlje oko najtežih pitanja, moralnih, političkih i pravnih diskvalifikacija, i na to ne reagira nitko, naprotiv, svi izvana prihvaćaju kao nešto normalno – onda tu nešto nije normalno, izjavio je Vučić novinarima u Mostaru.

Vučić je rekao da Dodik najbolje zna što će s Republikom Srpskom i da se odlično razumije u interese Srpske, prenosi RTRS.

On se odlično razumije u interese Srpske, ali zamolio bih ga pričeka još dva dana, u nadi da će možda nešto biti poduzeto, rekao je Vučić, a burno je reagirao i na spomen genocida u Srebrenici.

Nije točno, nemojte izmišljati. Utvrđeno je da Srbija ni na koji način nije odgovorna za genocid, tek toliko da imate u vidu. Nemojte obmanjivati narod kao što obmanjujete narod u Sarajevu da sam nosio snajper i pucao u nekoga. Nemojte me prekidati, zaustavio je novinarku.

Problem je u tom što stalno izmišljate, što se ne možete držati činjenica vi u Sarajevu, morate nešto izmišljati, dodao je i rekao kako se u Srebrenici dogodio užasan zločin.

Pred Međunarodnim sudom pravde je utvrđeno da Srbija ni na koji način nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici, izjavio je Vučić u Mostaru.

Svečano otvoren 25. Sajam gospodarstva u Mostaru

(www.jabuka.tv)

12 komentara

 • Petokraka-Kokarda hijenski rokce
  Hrvatima. Nikada nisam mogao virovati, da cu doziviti, da se u gradu, u kojem je Hrvatski narod toliko propatio, huskac Krajsnika usuduje davati potporu genocidnoj tvorevini.
  “Hrvatske” Jugopartizancine uzivajte.
  Moja obitelj nije ginula zbog vas.

 • Bruka i sramota da nam ove spodobe drže predavanje.
  Veća je vjest dolazak Vučića i šta je on rekao nego sve druge vjesti.
  Na sramotu svima.

 • Uvijek ću podržavati svoga bravo vučiću,ma nisi bitan,ali držišrdo sebe svoga naroda i to je in ,sory,”naš” Mesić se toliko trudio da eliminira četvrtinu puka hrvatskog herceg -bosne,ali opstajemo i jačamo ,a taj mesić je živi mrtvac ide li među Hrvate,a na kakvi,a Vučić kakav god bio biti će ok zA svoje ,toliko od veterana,dragovoljca domovinskog rata,živila Hrvatska i Hrvatski narod

 • Tko ne drži do svoga bližnjega od takvoga nemožeŝ niŝta dobro imati !

  Mesić i Komŝić su primjeri kako izgledaju oni koji izdaju interese Hrvata !

 • Naš komunista s četnicima i udbašem i Hrvatske pravi dernek u Mostaru i smiju se Hrvatskoj sirotinji koja jedva preživljava dok se oni bahate
  Jesmo li za ovo ginuli pizda vam materina, jesu li nam za ovo izginuli najmlađi i najbolji sinovi
  Sram vas bilo , gamadi pokvarena.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.