Vučić: Sretan sam u Mostaru, cilj je dobra suradnja

U ponedjeljak su se uoči Sajma gospodarstva u Mostaru sastali član Predsjedništva BiH Dragan Čović i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i razgovarali o otvorenim pitanjima između BiH i Srbije, kao i o temama iz oblasti gospodarstva.

Razgovarali smo o temama suradnje srpskoga i hrvatskoga naroda na ovim prostorima i otvorenim pitanjima koje u BiH pratimo i koje smo postavili kao zajednički cilj. To je riješiti otvorena pitanja, ne samo granična, već i druga kao što su prometna i energetska infrastruktura, rekao je Čović, piše Klix.ba.

Čović je kazao da suradnja ide dobrim putem.

Okupili smo eminentna imena iz okruženja i želimo poslati poruku da možemo malo drugačije gledati na budućnost. Nada je da se unaprijedi gospodarska suradnja. To će biti šansa da smišljamo ekonomsku budućnost zajedno i da je podignemo na višu razinu, poručio je Čović.

Predsjednik Srbije zahvalio se Draganu Čoviću i Mostarcima na gostoprimstvu.

Sretan sam kad sam u Mostaru. Svejedno mi je govorim li ili ne govorim. Ne mislim da to određuje značaj čovjeka, mislim da ga određuju njegova djela, kazao je Vučić. Vučić je govorio i o konkretnim rezultatima nakon prošlogodišnjega sajma, također je kazao da će iduće godine ponovno doći ako dobije poziv.

Doći ću opet, da sjedim, šutim i slušam druge ljude, da obiđem sve i pokušamo napraviti bolju suradnju, navodi Vučić.

Srbijanski predsjednik istaknuo je da je vidio samo jedan ili dva uništena bilboarda na kojima piše da je Srbija glavni pokrovitelj ovogodišnjega sajma gospodarstva u Mostaru.

Nadam se da u Srbiji ne bi bio nijedan uništen ako se budu tako reklamirali ljudi iz Mostara. Hvala Mostarcima na gostoprimstvu, mi ćemo to znati uzvratiti.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.