Vučić: Srbija je vojno neutralna i želi sama birati svoju budćnost

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je Srbija vojno neutralna i neće u NATO ili bilo koji drugi vojni savez.

On je naveo da Srbija brine o svojoj sigurnosti upravo zato što je vojno neutralna, prenose Nezavisne novine.

Trebate pogledati našu vojno-policijsku paradu u Nišu i naših susjeda u Kninu i da vidite koliko je Srbija u posljednjih pet do šest godina napredovala. To je doslovno dramatično, rekao je Vučić.

Prema njegovim riječima, Srbija želi biti slobodna, sama birati svoju budućnost i ne ovisiti od bilo koga.

Želimo sami čuvati svoje nebo, svoju zemlju, svoje rijeke… i mislimo da je to najbolji put, rekao je Vučić.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Srbija je vojno porazena na svim bojnim poljima. Sve ratove i nerede zapoceli i sve izgubili. I sada vam je pametnije biti neutralni. Konacno doslo iz guice u glavu. Vucicu ti gdje si se god slikao sa automatom tvoji su cinili zlocine i izgubili rat. Cuti, pokrij se usima i ne spominji proslost. Nek te je sram…

  • Koga briga za tvoju i srpsku vojnu spremu. Vi ste beznačajni, Vučiću. Nevažno je imnate li tenkove, zrakoplove, nosače zrakoplova ili bilo što, jer vi ste kukavice, kojima je glavno oružje traktor za bjekstvo.

  • kogaje briga.zatu srbijansku neturalnost sjecamse kadje vucic u glini izjavijo desu granice sao kraine taje sao kraina otisla na traktorima u beograski pasaluk.vucicje reko zajednog poginuog srbina pobit stotinu bosnjaka.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.