Vučić i Plenković ne idu u samoizolaciju, ali Tegeltija je otišao – Jabuka.tv

Vučić i Plenković ne idu u samoizolaciju, ali Tegeltija je otišao

Nakon što je potvrđeno prisustvo koronavirusa među pratiteljima predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije, državni premijer je postupio odgovorno – blagovremeno se testirao i otišao u samoizolaciju.

Također, o tome su uredno i transparentno obavijestili javnost. Obzirom da je prije desetak dana održana posljednja sjednica Vijeća ministara BiH nije isključeno da će i ostali ministri biti predmetom testiranja na virus, no ukoliko se pogledaju fotografije i snimke s te sjednice jasno je da su se članovi državne vlade, uglavnom, pridržavali preporuka – nosili maske i držali distancu, prenosi Avaz.

Međutim, primjer Vijeća ministara BiH i Tegeltije je rijetkost u regiji. Za to vrijeme hrvatski premijer Andrej Plenković, iako je bio u izravnom kontaktu sa zaraženim Novakom Đokovićem i drugim sportašima tijekom Adria Toura odbija ići u izolaciju, jer je u izbornoj kampanji.

Istovremeno, i u srbijanskoj vladi je potvrđeno prisustvo koronavirusa, među nekima koji su često u kontaktu s Vučićem, ali tamošnje vlasti tvrde da je Vučić dobro te ne spominju mogućnost izolacije ili testiranja.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.